שאלה

יעלעל

New member
שאלה

אני מתכננת מחר יום כיף עם בתי בת ה10 בתל אביב. כחלק מהענין אנחנו רוצות לאכול במקום נחמד. אוכל טעים, שרות טוב, שהיא תרגיש בכיף. אנחנו נוסעות לאזור מוזיאון ת"א, בית אריאלה ואח"כ כנראה נדוד לאזור דיזינגוף סנטר. אני חשבתי על המקומות הבאים ואשמח לשמוע מה נראה הכי טוב ומה לא כדאי וכמובן אם יש הצעות אחרות. אנחנו באות ברכבת אז לא נהיה יותר מדי חופשיות. אוונגרד, ברסרי, אמורה מיו, איל פסטיס באבן גבירול. או דובנוב 8. אני מכירה רק את אוונגרד מרחוב הברזל. מעבר לכך לא הייתי באף אחת מהנ"ל שנבחרו משיקולי מרחק. מה אתם אומרים? תודה מראש, יעל

מה אתן אוהבות??

מה בא לכן בשרי? איטלקי? כמה את רוצה להשקיע בברסרי לא הייתי עדיין גם באיל פסטיו לא אוונגרד באבן גבירול לדעתי הרבה יותר טוב מהסניף בברזל באמורה מיו האיטלקית ממש נעים לשבת, אוירה ביתית אוכל טוב. אגב פודארט נמצאת במתחם המשכן לאומניות הבמה בצמוד לבית אריאלה והיא פתוחה בשעות הצהריים לקהל הרחב (בערבים יש שם אירועים סגורים) שווה לבדוק אני לא הייתי אישית אבל שמעתי רבות וטובות עליה..

יעלעל

New member
אוהבות טעים.

אין סגנון מועדף. איך פודארט? מישהו היה ויכול להמליץ?

meravbr

New member
אני לא בטוחה שפוד ארט תתאים לילדה

בת 10, אני בטוחה שבראסרי (בה ראיתי הרבה ילדים בצהרים בגילאים שונים) או אמורה מיו יתאימו הרבה יותר...

מיצמיצ69

New member
אין דבר כזה איל פסטיס- את מערבבת

יש איל פסטיו משהו כזה ---ויש פסטיס ברושטילד בכל מקרה מהרשימה שלך ברסרי הכי מומלצת תבלו

אני לא מכירה לעומק את 2 ההצעות

אבל שיהיה לן יום נפלא, מגבש וטעים

אני ממליץ על דובנוב 8

ממש ליד בית אריאלה והמוזיאון. בצהריים ובבוקר של עיסקיות מצויינות של כל הפסטות (עד 32 שקלים). חוץ מזה, זה מותק של מקום. משם תוכלו להמשיך לסנטר.

למעלה