שאלה

steelwater

New member
שאלה

היי! דבר ראשון, לא נראה לי שהצגתי את ע
צמי אני פה כבר כמה זמן ולא כתבתי הודעה שלום! אז אני יעל בת 19 מירושלים וחולה סקראבס! סדרה מעולה. ואין הרבה סדרות חדשות שתופסות לי העין ואין הרבה סדרות שלדעתי הן טובות כמו זו. והכי חשוב, אין הרבה סדרות שגורמות לי לצחוק בקול רם! אבל סקראבס די מהרגע הראשון גרמה לי לצחוק בקול רם. אבל חברים זו הסידרה הטובה ביותר!
בכל מקרה, תגידו לי, זה איתן החמוד מתשוקות?!?!?!?

emalka

New member
אכן כן

ברוכה הבאה !!! ואת יוכלה לראות היכן הוא הופיע בעוד סדרות או סרטים בקישור כאן של האתר IMDB http://www.imdb.com/name/nm0005402/

steelwater

New member
תודה רבה!

פעם הייתי רואה המון תשוקות
אבל אז כבר לא היה לי זמן וגם זה נהיה אפילו יותר טיפשי ודפוק ממה שזה בכל מקרה... וכמעט כל השחקנים התחלפו! רק שלא יחליפו את איתן שלנו...
Depeche Mode - Walking in my shoes

Angelus

New member
אופרת סבון על-טבעית../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif

לא. לא תודה.
משום מה, בכל פעם שאני מתיישב בנינוחות לאכול ארוחת צהריים ומדליק טלוויזיה, יש תשוקות. לא סתם קטע שמישהו מדבר לעצמו פרק שלם - השטן בכבודו ובעצמו מבעיר בית או משהו כזה.
עכשיו ברצינות, מה לעזאזל היוצרים חשבו לעצמם?
(למרות ששמעתי שיש לסדרה מועדון מעריצים לא קטן בעולם)

Aviad1987

New member
ברור שיש מועדון מעריצים לא קטן

קח פרה, תשדר אותה משתינה ומחרבנת במשך 45 דקות ותמכור את זה בהפצה עולמית גם לה יהיה מועדון מעריצים. תמיד תמצא אנשים שיקנו את החרא הזה

emalka

New member
אוקי זה היה מזלזל קצת לא ?

אתה לא אוהב את התוכנית סבבה אבל לא צריך לומר שזה מקביל לפרה משתינה אפילו אם לא התכוונת לזה זה לא במקום לדעתי.

Aviad1987

New member
צודקת

אבל פספסת את הנקודה. האנלוגיה לא הייתה בין הפרה המחרבנת לסדרה אלא הפרה הובאה כדי להקצין דוגמה מסויימת בשביל שהיא תהיה ברורה.

John Dorian

New member
שיר יפה..

הוא מצחיק מאוד בעונה החדשה.. כדאי מאוד לראות. איך את יכולה לראות את הסדרה? אני מכיר כמה בנות שממש מכורות לסדרה.. ניסיתי לראות ונבהלתי

למעלה