שאלה

gs4ever

New member
שאלה

מישהו יודע למה הפרק הבא בארה"ב רק בשני למרץ?

kerry cordano

New member
גם ER ככה.

אני חושבת שהסיבה היא שהם צריכים לסיים את העונות במאי, אז הם מושכים אותם עם הפסקות יזומות.

bendelac

New member
הפסקות מתוכננות

בכל שנה בכל הסדרות (או ברובן) יש איזושהיא הפסקה בין סוף דצמבר (החגים הנוצריים) וסוף פברואר (יש חופשות חורף/סקי בכל מיני ארצות למשל צרפת שבועיים עד מחר, שמעתי שגם בגרמניה, איטליה) אולי זאת הסיבה.

kerry cordano

New member
../images/Emo41.gifבואו נרכל:

רציתי להעלות פה עניין מסוים. אתם זוכרים את הפרשה בין עונה 4 ל5 שפיטרו את ג'ורג' וגו'רג'ה (
ג'ורג' וג'ורג'ה). אז אם מישהו יכול להזכיר מה קרה שם בדיוק? ויכוחים על שכר? משיטוטים באינטרנט עולה כאילו ג'ורג'ה היא בנאדם שמאוד לא קל לעבוד איתו. וחוץ מזה חיפושים של jorja fox מביאים תוצאות של jorja fox gay jorja fox lesbian ומהאופי שלה (והעובדה שיש לה קשר ללהקת בנות לסבית, ושאין שום מידע על בן זוג בעבר או בהווה, ) אני נוטה להאמין שזה נכון.. וילאם פטרסן- מה הסיפור עם מחלה בעונה 6 זה נכון? קדימה אנשים.. לריכולים..

gs4ever

New member
בכיף :)

אני לא שמעתי את השמועות אבל כבר המון זמן חשבתי שאלולי היא באמת לסבית כי יש בה משהו אני לא יכולה לשים את האצבע . אין לי שום בעיה אם העדפות מיניות שלה אם כבר אני בעד . אני לא מאמינה שהיא בן אדם שקשה לעובוד איתה השתתפתי בצ'יט איתה והיא מקסימה ביותר . ומה כן פעם קראתי באיזה אתר שהיא ואריק (גרג) יצאו ביחד ? אני לא יודעת עד כמה זה נכון . כי היא בן אדם מאוד פרטי וכמעט אין עליה ריכולים. איזה מחלה אני לא שמעתי על זה כלום השחקן עצמו או הדמות? וגם נכון יש הפוטולוג הראשי אז הוא נראה ממש רזה העונה וקצת חולה כזה אולי זה הוא החולה?

ג'ורג' וג'ורג'ה[בהחלט משעשע השילוב]

נתנו אולטימטום שאם לא יתנו להם שכר גבוה יותר אז הם יתפטרו ובהחלט הם התפטרו. מה שהם לא לקחו בחשבון זה שיוצרי הסדרה בהחלט יכלו להסתדר בלעדיהם ולכן הם חזרו עם הזנב בין הרגליים כמו שאומרים
.

חח יש מצב../images/Emo6.gif

אבל רוב ההתעללויות בניק קרו גם לפני הבקשה של השחקן..

kerry cordano

New member
מתוך imdb

על ג'ורג'ה She is part of a production company called Honey Pot with Heather Grody (Murmurs singer/guitarist). They produce plays and recently a musical called Dear Bernard, written by Grody. על הפיטורים: In July 2004, Fox was fired from the hit show "CSI: Crime Scene Investigation" (2000) for refusing to sign documentation stating she would return to work. Her co-worker, George Eads, was fired the day after she was for not showing up to work. Reportedly both actors wanted more money. Fox returned to work the following Thursday after being fired, and Eads the next day.

הדמר

New member
נכון, אבל ההתעללות היא 2 הפרקים

הקרובים... אז אולי זו באמת מעין נקמה קטנה..

הילה הץ

New member
ממה שאני שמעתי

זה באמת היה העניין של הפיטורים. וגם באמת אומרים שהיא לסבית ויוצאת עם אחת מחברות הלהקה שלה. את העניין המחלה של וויליאם פיטרסן מעלים כל עונה ואומרים שאולי זאת העונה האחרונה (בעיקר בעונה הזאת שאמרו שלא כל הדמומיות ישרדו עד סופה), אבל אני לא חושבת שהמצב עד כדי כך גרוע, ואני די בטוחה שהוא לא יפרוש מהסדרה כי הסדרה זה הוא.

kerry cordano

New member
וזה מתוך ויקיפדיה

From 2000 to the present, Petersen has starred as Dr. Gil Grissom, PhD in the successful CBS crime drama CSI: Crime Scene Investigation. Due to heart problems, Petersen's role on CSI is currently reduced to a minimum. דרך אגב בשנת 2003 הוא התחתן (פעם שניה) עם חברה ותיקה, מורה לביולוגיה. ובקיץ 2005, אריק(גרג) גם התחתן.

gs4ever

New member
מאיפה זה ?

אם את עשית את זה זה פשוט גאוני !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה