שאלה אם הוזמנתי לקצונה ועברתי את השלבים, ובסוף אמרו לי שהפז"מ שלי לא מספיק, יקראו לי שוב??
ע עידופש New member 17/2/06 #1 שאלה אם הוזמנתי לקצונה ועברתי את השלבים, ובסוף אמרו לי שהפז"מ שלי לא מספיק, יקראו לי שוב??
כ כרמית וזהו New member 17/2/06 #2 חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif. תשתה מיץ ענבים אולי זה יוסיף לך פז"מ :$.
חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif. תשתה מיץ ענבים אולי זה יוסיף לך פז"מ :$.
ע עידופש New member 17/2/06 #3 שיוו.. שאלה רצינית, באמת תודה על היחס... חשבתי כאן אולי תהיה לי תשובה!! וכן אני בצבא, פשוט חשבתי שבפורום יהיה מי שיענה!
שיוו.. שאלה רצינית, באמת תודה על היחס... חשבתי כאן אולי תהיה לי תשובה!! וכן אני בצבא, פשוט חשבתי שבפורום יהיה מי שיענה!
E eitam s New member 17/2/06 #4 בפורום סדירים יהיה מתאים יותר לשאול את השאלה... בכל אופן, נשמע לי קצת מוזר שבכלל הוזמנתה לקצונה מלכתחילה בלי שיהיה לך פז"מ מספיק... אבל בכל זאת אנחנו מדברים על הצבא כך שאי אפשר באמת להבין אותם...
בפורום סדירים יהיה מתאים יותר לשאול את השאלה... בכל אופן, נשמע לי קצת מוזר שבכלל הוזמנתה לקצונה מלכתחילה בלי שיהיה לך פז"מ מספיק... אבל בכל זאת אנחנו מדברים על הצבא כך שאי אפשר באמת להבין אותם...
T The Peanut New member 17/2/06 #8 קצת פרטים יעזרו כמו למשל: באיזה חיל אתה משרת? מה הפז"מ שלך? מה התפקיד שלך? מה המתאם קצונה שלך? דברים קטנים שכאלה.
קצת פרטים יעזרו כמו למשל: באיזה חיל אתה משרת? מה הפז"מ שלך? מה התפקיד שלך? מה המתאם קצונה שלך? דברים קטנים שכאלה.