שאלה לא היה השבוע פרק חדש?
S sparx New member 17/2/06 #3 ../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifדניאל- אהבתי שהזכרת את ורוניקה מארס במעריב לנוער חח שעשע אותי :]
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifדניאל- אהבתי שהזכרת את ורוניקה מארס במעריב לנוער חח שעשע אותי :]
ה הכינוי בחיפושים New member 17/2/06 #5 ../images/Emo2.gifדניאל כותבת במעריב לנוער../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
L Lirchu New member 17/2/06 #6 ../images/Emo207.gifתמונת פרומו של ריאן../images/Emo58.gif נגמר לי האווירררררררררררררררר!!! אההההאהאאה מושללללםםם!!!! איך הוא נראה ילד טוב כזההההה אוי אני אוהבת אותתתתוווו!!!!!!!!!! דובון קטן שליייי
../images/Emo207.gifתמונת פרומו של ריאן../images/Emo58.gif נגמר לי האווירררררררררררררררר!!! אההההאהאאה מושללללםםם!!!! איך הוא נראה ילד טוב כזההההה אוי אני אוהבת אותתתתוווו!!!!!!!!!! דובון קטן שליייי
L Lirchu New member 17/2/06 #8 דיייי כבברר!!../images/Emo6.gif אני כ"כ אוהבת אותו למה להרוססס??? הוא כזה מתוקייי!!! יפיופון קטנצ'יק איפה איפה אירנה שתתמוך בי בעניין ריאןןןןןןןן גל שקט .
דיייי כבברר!!../images/Emo6.gif אני כ"כ אוהבת אותו למה להרוססס??? הוא כזה מתוקייי!!! יפיופון קטנצ'יק איפה איפה אירנה שתתמוך בי בעניין ריאןןןןןןןן גל שקט .
B Buba88 New member 17/2/06 #9 נצל"וש קטן... כל אלו שמשתתפות/פים בצ'טים עם קריסטין.. איפה הצ'טים האלה מתקימים ? זתומרת באיזה אתר ? כל אחד יכול להכנס ? תודה מראש!
נצל"וש קטן... כל אלו שמשתתפות/פים בצ'טים עם קריסטין.. איפה הצ'טים האלה מתקימים ? זתומרת באיזה אתר ? כל אחד יכול להכנס ? תודה מראש!
I irene17 New member 17/2/06 #13 הסבר כל אחד יכול להכנס אבל צריך להרשם באתר של E. www.eonline.com ואח"כ בימי שני ב-12 בלילה (שעון ישראל) צריך להכנס בתפריט ל- WATCH WITH KRISTIN ושם אמור להופיע קישור לצ'ט.
הסבר כל אחד יכול להכנס אבל צריך להרשם באתר של E. www.eonline.com ואח"כ בימי שני ב-12 בלילה (שעון ישראל) צריך להכנס בתפריט ל- WATCH WITH KRISTIN ושם אמור להופיע קישור לצ'ט.
I irene17 New member 17/2/06 #12 חחח אני פה והוא ממש מתוק למרות שהוא לא נראה כמו עצמו בתמונה. הוא נראה נחמד מידי, אין לו את הפרצוף המזלזל של דיק.
חחח אני פה והוא ממש מתוק למרות שהוא לא נראה כמו עצמו בתמונה. הוא נראה נחמד מידי, אין לו את הפרצוף המזלזל של דיק.
L Lirchu New member 17/2/06 #14 חיחי אז מה../images/Emo9.gif הבנאדם מתוווווקקק!! דיק או לא דיק... יש לו א זה
• •°D a N u § h°• New member 17/2/06 #19 ועוד אחת של קייל...../images/Emo3.gif וואי לא ידעתי שיש לו עיניים ירוקות כאלה..