שאלה..........

ayana19

New member
שאלה..........

מישהו פה הצליח לעשות חלום צלול בעזרת השיטה של העין השלישית???? כי אני לא הצלחתי להירדם ככה בכלל...
וגם כאב לי הראש בגלל זה מי הצליח?? תנו לי טיפים !

undersun

New member
היי

נשמע מעניין, מה זאת השיטה הזאת? ולמה כאב לך הראש.. אם תכווני אותי למשהו יותר ספציפי, אני יוכל לזרוק לך איזה טיפ טוב

ayana19

New member
אז ככה...

השיטה היא בעצם שיטה שבה אתה עוצם את העיניים ומביט למעלה - לכיוון "העין השלישית" (בין העיניים) ככה כשאתה נרדם אתה מודעה לתהליך ההרדמות ונוצר חלום צלול... אבל צריך להתאמן הרבה כי עין היא שריר וקשה להחזיק את העיניים בצורה הזאת וגם להירדם ,לכן הראש כאב לי מהכאב... שמעתי כבר על אנשים בפורום שהצליחו וניסיתי הרבה ולא הלך...
אני חייבת טיפים !!!! חלומות צלולים באים לי טבעי אבל רק פעם בכמה שבועות ולפעמים חודשים !!! ואני רוצה לשלוט בזה ! אוףףף

idodo cohen

New member
לא שיטה נחמדה.

זה נראה לי יכול להיות מסוכן לעיניים, כי הן יכולות להתקע ככה או משהו.

your avi

New member
עידו...

האמהות אומרות את זה לילדים כדי שהם לא יעשו פרצופים. הסיכויים שזה יקרה הם אפסיים.

Wind Dragon

New member
אני הצלחתי...

כמה פעמים. שיטה דיי טובה אבל כואבת... אבל שווה את זה חחח

ayana19

New member
איך הצלחת להירדם ככה?????

היית באמת מודע לכל תהליך ההרדמות???

undersun

New member
נשמע מסובך לגמרי..

עוד לא ניסיתי.. אולי הלילה. יש לי כמה טיפים, הכי חשוב זה לא להתאמץ ולחשוב על זה כל הזמן.. במיוחד שאת הולכת לישון, תנסי לא לחשוב ולסנן מחשבות מהראש, ותעשי לעצמך סביבה נוחה, שיהיה רגוע.. בלי מאמץ גדול וכאבים.. ברגוע. הייתי אומר שימי איזה דיסק עם מוזיקת עולם, צ'יל האוט עם קצב איטי, עוד לא ניסיתי בעצמי.. אבל זה נשמע טוב, אחרי הכל החושים שלנו מכניסים מידע לתודעה. והכי חשוב אל תצפי לזה, תני לזה לבוא אלייך.. תקראי חומרים שקשורים לחצלולים, במהלך היום תשתדלי לצבור אנרגיה חיובית, וזה יגיע.

למעלה