שאלה:

jazzistco

New member
שאלה:

האם ישנו מספר מסוים קבוע של שעורי נהיגה שחייב תלמיד לקחת בכדי לגשת לטסט ? אם כן , כמה ? ולאחר כמה ימים לקראת סיום השעורים ניתן לעשות אותו ? תודה לעונים... וסליחה על הבורות המזעזעת... פשוט רק היום היה לי שעור ראשון...

jazzistco

New member
מה ז"א "בהילוכים" ?

השלישית היתה: אם למשל סיימתי את 28 השעורים, איך אני קובע טסט ? ובד"כ, כמה זמן עובר בין היום שבו אני קובע את הטסט למועדו ?

רן88

New member
28 גם באוטומט

זה כאשר מדובר על שיעורים של 40 דקות, בשיעורים של 45 דקות או שעה מדובר בפחות שיעורי חובה. לטסט ניגשים כשמוכנים, זה יכול להיות חודשיים אחרי שיעור 28 ויכול להיות גם יומיים. תלוי ברמת הנהיגה של התלמיד ובמספר הטסטים הפנויים של המורה.

jazzistco

New member
האם המורה לנהיגה מחויב לספור את

מספר השעורים ? אם אני ירגיש מוכן אחרי 20 שעורים, אני לא יוכל לגשת לטסט?

תות15

New member
למרות שבתאכלס..

יש מורים שעושים קומבינות עם זה.. למשל מגישים בשיעור 20 ורק לוקחים מהתלמיד כסף עבור 8 השיעורים שחסרים ומגישים לטסט..

תות15

New member
למה חבל?

יש הרבה שנניח היה להם רשיון לטומקאר או לאופנוע לפני ויש להם את השליטה בהגה והכל.. הם רק צריכים להשתפשף על ההילוכים.. אז באמת אין טעם שהם יעשו 28..

MrJacKasS

New member
בכדי לגשת לטסט

אתה צריך: לעבור תאוריה מינימום 28 שיעורי נהיגה בני 40 דקות כ"א (או 19 שיעורים של שעה כ"א) לעבור טסט פנימי (טסט שבית הספר לנהיגה שבו אתה לומד עושה לך) ורק אז תוכל לגשת לטסט חיצוני.

jazzistco

New member
אנ לא לוקח שעורים מבית ספר לנהיגה..

אני לוקח שעורים ממורה שמצאתי ב"דפי זהב", במקרה כזה אני לא חייב לעשות טסט פנימי, נכון ?

NewUser4

New member
לא

הוא שייך לבית ספר נהיגה כלשהו. תקרא את ההודעה השניה שלי בשרשור, היא תענה לך על כל השאלות.

NewUser4

New member
תשובה

תחילה, כל תלמיד חייב ב28 שיעורים של 40 דקות כל שיעור. אולם, אף אחד לא מבטיח שתהיה מוכן לטסט לאחר 28 שיעורים. הדבר תלוי בהבנה שלך, בהתקדמות שלך, בהפנמת החומר, בהבנת הסביבה, וכו'. לקראת הטסט אתה ניגש לטסט פנימי. טסט פנימי הוא טסט שמבצע בית הספר לנהיגה שלך. הבוחן הינו מנהל מקצועי של בית הספר לנהיגה שלך. חובה לעבור טסט פנימי לפני מבחן משרד הרישוי. המורה שלך מקבל תאריכים לטסטים כל חודש. אין צורך שהתלמיד יזמין טסט. יחד עם המורה אתם קובעים תאריך בו אתם ניגשים לטסט. בטסט בוחן אותך בוחן חיצוני של משרד הרישוי ואורכו כ20 דקות. חובה שתהיה לאחר תיאוריה (בתוצאת עבר כמובן). אם עברת, ההמשך ידוע. אם לא, אתה נכנס לתקופת צינון של שבועיים בהן אסור לך להבחן שוב, רק לאחריהן תוכל לגשת שוב לבחינה. יש לנצל את התקופה בין הבחינות כדי לשפר ולהפנים את הטעויות עליהן הצביע הבוחן.

תות15

New member
ממתי חובה לעבור טסט פנימי?

אני לא עברתי אף פעם דבר כזה.. רק החלפות (וגם בהן "נכשלתי"..)

Superdror

New member
חובה על פי החוק.

זה שאנשים מעגלים פינות לא הופך את זה לחוקי או לבסדר.

flutter girl

New member
המורה שלי היה המנהל

ועשו לי פנימי. היה מצחיק דווקא.

למעלה