שאלה...

מצב
הנושא נעול.

משה אחר

New member
מה שגן חיות לא הפנימה הוא

סליחה-סיפורך האישי,אם כי יש תמיד
שני צדדים למטבע,נגע ללבי,אלא שלא שינה את דעתי.כלל לא!
כי לא כל העולם הוא גן חיות. עם כל הסימפטיה למקרה של ילדתה, לבוא ולהגיד כי זה מקרה מייצג זה כמו שנאנסת תאמר כי כל הגברים אנסים. וחוץ מזה, גם אם אתמול-שלשום אב מסויים (לא האקס של גן חיות, אב אחר) לא היה שיא השלמות, מה זה בדיוק אומר לגבי מחר? כל האמהות הם תמיד מושלמות? לרוב כן, אני יודע. הייתי נשוי לאחת כזו. אבל תמיד??

גן חיות

New member
לשמחתי, באמת לא כל העולם זה אני

כי לא כל העולם הוא גן חיות. עם כל הסימפטיה למקרה של ילדתה, לבוא ולהגיד כי זה מקרה מייצג זה כמו שנאנסת תאמר כי כל הגברים אנסים. וחוץ מזה, גם אם אתמול-שלשום אב מסויים (לא האקס של גן חיות, אב אחר) לא היה שיא השלמות, מה זה בדיוק אומר לגבי מחר? כל האמהות הם תמיד מושלמות? לרוב כן, אני יודע. הייתי נשוי לאחת כזו. אבל תמיד??
לשמחתי, באמת לא כל העולם זה אני
אוי ואבוי לנו אם כל האבות היו כמו האבא(?) של ילדי!!! דווקא רוב הגברים שאני מכירה הם אבות בסדר גמור(למרות שלא מושלמים). וכן, יש גם אמהות רעות ומסוכנות. אני לא, חלילה, חושבת שצריך לנתק את כל הילדים האבותיהם כי ההורים התגרשו. גם אם אבא רחוק מאד ממושלם. אבל יש מקרים(יותר ממה שהייתם רוצים להאמין, לצערינו) שאבא(או אמא) מסוכן לילד וממשיך לדרוש את זכויותיו. לילד אין זכויות. רק פגיעות פיזיות ונפשיות, שישאירו לו צלקת לכל החיים. לא בכל מצב, לכל הורה, מגיע הקשר עם ילדיו. ולא כל ילד בוגר כדאי לו לחפש את ההורה הזה ולנסות ליצור קשר אוהב. אני מקווה מאד, שהרוב המכריע של ההורים הם לא מושלמים אבל אנשים טובים שאוהבים את ילדיהם בכל מצב ומשתדלים לעשות את הטוב ביותר שביכולתם. אבל אסור לשכוח שיש מיעוט גדול ומסוכן שלא כך. ולהבין שגם הטובים לא יכולים לשפוט את כולם לפי ההתנהגות שלהם. יש גם רעים.לצערינו.

תשובה

שאלה...
שלום, שמי הילה ואני חיילת בשירות סדיר,הוריי גרושים ואבי שילם לאמי מזונות עד שמלאו לי שמונה-עשרה. לאחר מכן,הוא הפסיק לשלם ובעצם עד היום אינו משלם...השאלה שלי(או בעצם כמה שאלות... ) היא: האם תשלום המזונות לחיילים עד תום השירות הצבאי מעוגן בחוק? האם אני יכולה לתבוע את אבי ולקבל החזרים רטרו-אקטיביים(אני בצבא כבר שנה ושמונה חודשים)? ואם כן,במה כרוך הליך הגשת התביעה(כלומר לאן עליי לגשת?אילו מסמכים צריך להביא? וכו'). בתודה מראש
, הילה
תשובה
חיל בשירות סדיר זכאי לתשלום מזונות מאביו בשיעור שליש ממה ששילם עד הגיעו לגיל 18. הואיל ונשארה לך תקופת שירות קצרה לא מומלץ לתבוע אך זוהי זכותך. אין פוסקים מזונות רטרואקטיביים אלא מיום הגשת התביעה. לא ניתן להדריך באינטרנט כיצד להגיש תביעה.

הילה1985

New member
תודה ../images/Emo51.gif

תשובה
חיל בשירות סדיר זכאי לתשלום מזונות מאביו בשיעור שליש ממה ששילם עד הגיעו לגיל 18. הואיל ונשארה לך תקופת שירות קצרה לא מומלץ לתבוע אך זוהי זכותך. אין פוסקים מזונות רטרואקטיביים אלא מיום הגשת התביעה. לא ניתן להדריך באינטרנט כיצד להגיש תביעה.
תודה

תודה לכל המגיבים... במקרה שלי לא מדובר בחוסר קשר מוחלט עם אבי(מתקיימות שיחות טלפון ופעם בכמה חודשים אנחנו נפגשים),אלא בסירוב שלו לשלם לי את המזונות שמגיעים לי כחיילת... הטענה שלו היא ש"אין פסיקה מוחלטת בעניין והחוק לא מחייב אותי לשלם לך את המזונות האלו אוטומטית". תודה לתשובה של עו"ד פנדריך,אם אין פוסקים מזונות רטרואקטיביים התביעה שלי חסרת כדאיות כלכלית ולכן אני לא מתכוונת להגיש אותה...

aabb130

New member
מזונות חיל

תשובה
מזונות חיל
עו"ד פנדריך האם מזונות חיל כוללים גם מדור או רק המזונות הבסיסיים אוכל הלבשה וכ תודה

מצב
הנושא נעול.
למעלה