שאלה

• פותח הנושא rojs
  • פורסם בתאריך

rojs

New member
שאלה

יש לי עוד חודשיים עד הגיוס, אני יכולה להתנדב עד אזבאיזשהו קיבוץ?

moranka

New member
לי יש תשובה

בעיקרון, לא נראה לי שמקבלים אנשים לעבודה ובפרט בקיבוצים לתקופה של חודשייים (אלא אם כן מדובר בעבודה ספציפית שהתקופה שלה לא עוברת את החודשיים- לי באופן אישי לא ידוע על עבודה כזו), מבחינה הגיונית, נניח ותתקבלי לעבודה עד שתלמדי אותה ועד שיכשירו אותך כבר תצטרכי לעזוב, וזה לטעמי בזבוז זמן וכסף ויותר נכון לקחת מישהו שתקופת ההתחייבות שלו ארוכה יותר.. בכל אופן, בהצלחה שיהיה לך! וגם בצבא!

rojs

New member
קודם כל תודה על ההתייחסות

אבל-אני רוצה להתנדב בקיבוץ, לא לעבוד, ככה שאני לא מבזבזת לאף אחד כסף! זאת אומרת אני יודעת שישי את כל הקטע שצריך להאכיל אותי והכל, אבל מצד שני אני רוצה להתנדב, כלומר אני אעשה עבודה שצריך לעשות אבל בחינם! אז למישהו יש תשובה?

moranka

New member
אוקיי

גם חינם זה סבבה... מצטערת אם אני פסימית, עדיין חודשיים זה נראה לי ממש ממש מעט זמן אפילו בשביל התנדבות

moranka

New member
אההה

מאיזה איזור את? תנסי באתר הקיבוצים. יכול להיות שהנקודה שלי הייתה קצת לא ברורה. לדעתי, זה לא קשור להתנדבות או עבודה בשכר. בעיני לא משתלם להעביד מישהו לתקופה של חודשיים.

imri2

New member
אולי?

אתר הקיבוצים: http://www.kibbutz.org.il/ את יכולה גם לבדוק בעיתונים "הדף הירוק" ו"הקיבוץ" שם יש מודעות דרושים. יש קישור לזה באתר הקיבוצים.

miromiro

New member
זה אפשרי, אם תתחייבי להשאר לפחות

חודש. וכמובן שירצו לדבר עם ההורים שלך. שלחי לי מסר

למעלה