שאלה

dikla222

New member
שאלה

מישהו משחק בפיפ"א מנג'ר 2006 ? אם כן אז איך עושים שמירה אישית?

just do ti

New member
כשאתה בטקטיקה של הקבוצה שלך

תלחץ על השחקן שאתה רוצה שישמור אישית כשהעכבר בצורת חץ ולא אצבע (תעמוד על התפקיד של השחקן ולא על השם) ואז תסמן את ה marking ותעשה man אם אתה בתוך הטקטיקה במהלך משחק יהיה לך אפשרות של איזה שחקן אתה רוצה

dikla222

New member
לא התבלבלת?

בין football manager ל fifa manager כי אני רוצה לעשות שמירה אישית בfifa manager ואני ניסיתי את מה שאמרת ואני לא מצליח! אתה יכול לנסות להסביר לי שוב יותר מפורט?

dikla222

New member
מה טוב בfifa manager?

אפשר לדבר עם שחקנים, הגרפיקה פי אלף יותר טובה, העברות יותר טובות אפשר לראות את החסרונות והפלוסים של כל שחקן של היריבה שאתה משחק מולה ועוד ועוד... יש חסרונות ופלוסים בfifa וב football manager. ולכן אחרי שראיתי את שתי המשחקים אני עדיין לא יכול לקבוע (כמובן לפי דעתי) איזה manager יותר טוב.

Megaslash

New member
דיבורים ישירים עם שחקנים

זה באמת משהו שנורא חסר לי ב-Football Manager... אך זה ברור שעדיין מדובר במנג'ר הכי טוב שיש.

מתחרה ראוי.

בניגוד לסדרת TCM הדי-מפגרת, השנה פיפא מנג'ר הוא מתחרה יחסית ראוי. פרט למערכת הכללית הדי-מסורבלת, יש הרבה פלוסים במתחרה מטעם EA. קודם כל, מי שמעוניין בניהול ולאו דווקא רק באימון, יכול לקבל הכל, מטיפול בספונסרים ועד שיפוצי האצטדיון. הגרפיקה, כמובן, גרפיקת Fifa 2005 אם אני לא טועה. בכל זאת, אני עדיין משוחד לטובת FM האמיתי.

למעלה