שאלה

Cartman

New member
שאלה

מישהו פה יכול להסביר לי בבקשה מה זה קונספט ארט? זה יעזור לי מאוד!

שלום וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

ויופי שבאת...לגבי המושג שציינת, האם אתה מתכוון לאמנות קונספטואלית?

אומנות קונספטואלית

קונספט ארט כמו שקראת לזה, ובעברית- אומנות מושגית זה אמנות שמכוונת כדי להעביר רעיון/מושג/נקודת מבט ע"י דחיה או זלזול של הקהל, או הערכה שלו כלפי היצירה. כלומר, האומנות עצמה משרתת את האמן, שמשתמש בתגובה כאומנות גם. היצירה המגומרת היא בעצם לא מגומרת כי השימוש ביצירה הוא בתגובת הקהל. אני חושבת שזאת הגדרה קולעת, אבל אם אני טועה- תקנו אותי.. אני בכלל לא מתמצאת.. אבל קונספטואל ארט זה כמובן לא אומנות
, לא שמעת??

../images/Emo24.gif

ממממ.. שלומי מצויין.. נעלמתי כי איןןןן זמן . יש המון מה לעשות...
אבל כיף.. אני עושה עכשיו עבודה על סזאן.. לא החלטתי עוד באיזה כיוון ללכת.. היכרתי רק איזה 2 ציורים שלו עד עכשיו, והוא מדהים. בכלל
אפשר אפילו לעשות איזה שבוע עליו
.

בהחלט אפשר אבל הבטחתי

שבועיים מסוימים לשני משתתפים בשני נושאים שונים לחלוטין, אז קודם כל אני אקיים הבטחות

גם אני בעד שבוע סזן!

אפילו הכנתי פעם פרויקט בעיצוב גרפי עליו.... זה היה לעצב שקית לגלריה על אומן. ובחרתי אותו... וקרוב לוואדי שלא תראו תמונות... לא יצא משהו במבט לאחור..

ווווואאאאווו איזה רעיון!!

מתאים לך שאני אאמץ אותו לתחרות הבאה? שקית לגלריה..נפלא!

אין בעיה....

את יכולה להשתמש בזה חופשי! הרעיון אצלינו שיכולנו להתפרע בגודל, צורה ועיצוב השקית, על כל מה שזה מכיל בתוכו, את הידיות את החומר וכן הלאה.

עוד יותר טוב!!!

ככל שהשקית יותר פרועה היא יותר אמנותית לא? אבל זה לא להשבוע כי יש לי תכניות לפורומונצ´יק שלנו...שאגב אם תסתכלו ברשימת החברים השמין קצת

למעלה