שאלה הארל סקעת עדיין משתתף במי שחלם?????????????????
ל לאו14 New member 3/2/06 #2 אמ..../images/Emo141.gif לפי מה שאני הבנתי.. מי שחלם עדיין לא ירד מהבמה!! הוא יורד ממש עוד מעט.. ונראה לי ש"כמו בסרט" מחליף אותם! אז כן..
אמ..../images/Emo141.gif לפי מה שאני הבנתי.. מי שחלם עדיין לא ירד מהבמה!! הוא יורד ממש עוד מעט.. ונראה לי ש"כמו בסרט" מחליף אותם! אז כן..
ס סקעתית מושלמת New member 3/2/06 #3 כנסו דחוווווווווווף................ אני ח-י-י-ב-ת את השיר "16 מלאו לנער" שמבצע יהודה לוי בשיר נולד!!! תודעעע מראש! סתו
כנסו דחוווווווווווף................ אני ח-י-י-ב-ת את השיר "16 מלאו לנער" שמבצע יהודה לוי בשיר נולד!!! תודעעע מראש! סתו
S skaatit 1 New member 3/2/06 #4 הראל עדיין משתתף../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif מי שחלם חוזר לבמה בעוד שבוע משו כזה אני חושבת... וימשיך....אין לי מושג עד מתי.... אולי גם אחרי פסח.... כמו בסרט לפי דעתי לא מחליף אותם.... יש מלאאאאא שלא הלכו למי שחלם ומתכננים ללכת... כמוני....
הראל עדיין משתתף../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif מי שחלם חוזר לבמה בעוד שבוע משו כזה אני חושבת... וימשיך....אין לי מושג עד מתי.... אולי גם אחרי פסח.... כמו בסרט לפי דעתי לא מחליף אותם.... יש מלאאאאא שלא הלכו למי שחלם ומתכננים ללכת... כמוני....
ס סקעתית בעמ האחת New member 3/2/06 #7 הראל עדיין משתתף במי שחלם ../images/Emo39.gif נדמה לי שמי שחלם כבר חזר לבמה למשך חודשיים נדמה לי..