שאלה:

ברק חרק

New member
שאלה:

למה בעצם צריך אירובר? או מתי כדאי להשתמש בו? תודה מראש, ברק.

הנה על הארובר וסיבות טובות לשימוש

הארובר הוא האביזר אשר חוסך התנגדות אוויר יותר מכל חלק אחר באופניים. מכיוון שיותר מ-68% מהאנרגיה של הרוכב מנוצלת לשבירת התנגדות האוויר בעת הרכיב כל חסכון בקטגוריה זו מקל על הרכיבה ועוזר לו להתקדם מהר יותר. במהירות של 40 קמ"ש יעבור הרוכב את 40 הק"מ בכשלוש דקות מהר יותר בעזרת שכיבה על הארובר מאשר באותה הרכיבה ללא ארובר. בטריאתלון בו יש דרפטינג השימוש בארובר יעיל מאוד לגישור בין קבוצה לקבוצה או למקרה שכולם ברחו ממך או שהצלחת לברוח לשאר הרוכבים. בתוך דבוקה לא הייתי ממליץ להשתמש בארובר משום חוסר השליטה האופטימלי. בתקווה שעצתי תחסוך לך דקות למכביר יאיר

amosmor2

New member
יאיר שאלה לגבי אירובר

שלום יאיר קצת משעמם כשתה כותב כאחד האדם, קצת פילפל לא יזיק. האם תוכל להמליץ מנסיונך על אירובר שגם יהיה נוח וגם יעבור את ועדת הקבלה השכם בבוקר מול הרי אדום לחוף ים סוף???????

עמוס עוד יחשבו שאנחנו חברים....

ואז הרייטינג של עומר יפגע קשות ופורום מכובד זה המשמש את איגוד הטריאתלון יקרוס ויאשימו אותי בקריסת ענף הטריאתלון הארץ זבת....בעצם מה חדש? בכל מקרה תתקשר אליי ל-053220 681 ואני אתן לך מספר טלפון של יבואן ארובר מדהים. יאלל´ה ביי

jurgen zak

New member
ליאיר

שמעתי קראת את חניכיי חכ"ם אתמול. יש מ"ס חניכים שביקשו ממני להיות לדוברם ולומר לך שלפי דעתם אתה גורם להם להגיע סחוטים עד לא שמישים לאיפות ישראל באילת.

jurgen zak

New member
מה ז"א???

שמישים בכדיי לסיים את התחרות וא בשלב מאוחר יותר בכדיי לעלות על דוכן המנצחים.

gil kurtz

New member
אילת

טריאתלון אילת זה בעוד חודש (וקצת). נראה לי שיהיה להם זמן להתאושש. מאמנם עושה רושם מקצועי. האם החניכים עד כדי כך עיפים שלא יכלו לדבר, ומינו להם דובר?

ברק חרק

New member
יאיר, אם הבנתי נכון...

אז לרוכב בודד למרחק גדול כדאי להשתמש באירובר, לא?

למעלה