פה בכלל זה נראה כאילו לקחו אותה מהצומת.
M moomita New member 2/2/06 #49 וואו ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif נכון שהיא מזכירה פה את יוהאנה?? מדהימה
M MeetLofe New member 31/1/06 #12 מישל נראית מדהים. יש לה קטעים שהיא הכי מכוערת בארץ אבל פתאום למשל היא אוספת את השיער היא נהיית כ"כ מדהימה ובתמונות האלה היא מדהימה היא בכלל פוטוגנית שחבל על הזמן!
מישל נראית מדהים. יש לה קטעים שהיא הכי מכוערת בארץ אבל פתאום למשל היא אוספת את השיער היא נהיית כ"כ מדהימה ובתמונות האלה היא מדהימה היא בכלל פוטוגנית שחבל על הזמן!
ב בJדJה New member 31/1/06 #33 מה זה לעזאזל??.../images/Emo12.gif איכס אם תשימו לב טוב טוב תראו תחתונים לבנים ופתאום את הגוש הזה... בחלק הלבן זה נראה כמו יו נו.. ובחלק החום זה נראה כאילו רואים לה הכל בעעעע
מה זה לעזאזל??.../images/Emo12.gif איכס אם תשימו לב טוב טוב תראו תחתונים לבנים ופתאום את הגוש הזה... בחלק הלבן זה נראה כמו יו נו.. ובחלק החום זה נראה כאילו רואים לה הכל בעעעע
ס סופגנייה16 New member 31/1/06 #38 חחחח בדיוק גם אני תהיתי!!! זה מבחיל ואני לא רוצה לדמיין כמה דברים. ועוד שאלה, מדוע היא מתהלכת ככה?!?!
חחחח בדיוק גם אני תהיתי!!! זה מבחיל ואני לא רוצה לדמיין כמה דברים. ועוד שאלה, מדוע היא מתהלכת ככה?!?!
מ מכורה לפיתוי שלך New member 2/2/06 #50 מבינים לפי התחתונים שלא הגיוני שרואים לה משהו.. זה גרביונים.. וואו יש לה כוס.. איזה סרט... תלבשי את משהו צמוד ככה ושלא יבלוט לך כלום
מבינים לפי התחתונים שלא הגיוני שרואים לה משהו.. זה גרביונים.. וואו יש לה כוס.. איזה סרט... תלבשי את משהו צמוד ככה ושלא יבלוט לך כלום
ב בJדJה New member 3/2/06 #57 ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif אוי נו באמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת! זה היהב=צ=ח=ו=ק=!=!=! ולא התכוונתי שזה נראה כמו האיבר של הבנות התכוונתי שזה נראה כמו איבר של הבנים.
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif אוי נו באמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת! זה היהב=צ=ח=ו=ק=!=!=! ולא התכוונתי שזה נראה כמו האיבר של הבנות התכוונתי שזה נראה כמו איבר של הבנים.