שאלה

שאלה

ניקים בוחרים חתימה.. ניק הוא שם מייצג והחתימה היא כניראה היהור מייצג..אמרה שאתם מאמינים בה. לפי מה בחרתם את שניהם? אני בחרתי את שמי ואת האימרה שהוכיחה לי שאין אחרת מלבדה.. אז כמו אילנה..בא לי לשאול..

לדעתי, ניק כמו חתימה...

היא מייצגת אותנו... והרי אנו לא יכולים להחליט בלי ההתלבטות בא לי?... מרגיש לי?... מרשים אותי?... מייצג אותי?... הניק הוא שמי המלא כי שלמה איתי ועם השם
כמו כן חתימתי על מסמכים

° זואי °

New member
שם משפחתך הוא חלפ1111?

ואללה, בא לי גם אני כמה מספרים בשם המשפחה ....

לאאאאאאאאא...חלפ...

חלפון שם משפחתי וה-4 האחדים הם מספר התכונות המצולחות מתוך הטובות אצלי

d a n i e l s 5

New member
אצלי...

הניק הוא חלק מהחיים, כשניכנסתי לתפוז לא ממש השקעתי מחשבה על בחירת ניק מיוחד. והחתימה שלי.....היא המוטו שלי בחיים (משתדלת לפחות).

הגלוי והנסתר בחתימת היד...

חתימה מלאה (כמו ששלי) נשים נוהגות, יותר מגברים לחתום חתימה מלאה, כלומר שם פרטי ושם משפחה ברורים. פירושה של חתימה כזו היא פתיחות והעברת מסרים טבעיים לחברה. לקוח עם חתימה מלאה יהיה חביב ונוח וייצור אתכם קשר בקלות
חתימה משורבטת מאפיינת יותר גברים מנשים. מסמלת הסתרה של מסרים, או אי העברתם בצורה ברורה לסביבה, חתימה עם רשת על השם מאפיינת, פעמים רבות, אנשים העוסקים במסחר או במכירות. לקוחות כאלה לא ישמחו לשתף אתכם בקלות או לספר לכם דברים אישיים
הדגשת שם פרטי או שם משפחה אם כתבתם בהתחלה את השם הפרטי שלכם, או באות גדולה, סימן הוא שהרצון להשיג מבחינת מטרת חייכם היא גבוה. יותר התייחסות ל"אני" שלי (עצמאות, בטחון עצמי). אישה שחותמת בהתחלה את שם המשפחה במלואו מבלי למחוק אות אחת, מפגינה אהבה ושייכותלמשפחה. אל נשכח שישנם אנשים שחותמים מספר חתימות. חתימה במסמך או צ'יקים, וחתימה נוספת קצרה בעבודה. עד כאן להיום

אז

אם חותמת בשמי ואות ראשונה של שם משפחתי זה אומר שיש לי בטחון בעצמי וביכולות שלי? כי אני לא מרגישה ככה היום!!!

זה מאוד ככה...

גם עם עוברים עליך תקופות מעורערות את שלמה איתך גם כך קוראים אותך
היי שקטה כאילו...

a n a t i 3 3

New member
הניק שלי.. שמי והגיל שפעם היה לי../images/Emo8.gif

החתימה.. השיר שבליבי

בונד ג

New member
אני בחרתי את הניק שלי

על בסיס השליחות שקבלתי מממשלת הוד מלכותה {הפיצול שלי}. ובעזרת השם המשימה תושלם ביום ראשון הקרוב. עד אז הנשואים {במובן הלשוני} יכולים לישון {במובן האמריקאי} בשקט.

destiny36

New member
הניק שלי

נבחר לא בגלל שאני נותנת לגורל ולמזל להחליט אלא בגלל המודעות שאני קובעת לעצמי את הגורל והמזל

למעלה