שאלה

שאלה

אני נשואה 15 שנים במהלכם נושא המיניות היה גרוע במחוזותינו. עכשיו חזר לי החשק המיני ובגדול ומין שלנו נהדר ובתדירות גבוהה. השאלה שלי היא למה קשה לי להסתפק במה שיש לי ומחפשת תמיד מסביב. איך חל מפנה כול כך חד מסלידה ממין במשך שנים לרצון עז בכולל פזילה לצדדים. קשה לי עם זה כי אני לא רוצה לפגוע בבעלי.

היי לך ../images/Emo140.gif

ראשית, שמחה על ההתעוררות וההנאה המחודשת. איך הקשר שלך עם בעלך מלבד המין?

היי,בוקר טוב

נכנסתי לראשונה לאתר שלך, ונהנתי מאוד לעיין בו.אני אנסה להגיע לאחד מהמפגשים הקרובים. לשאלתך,לאחר משבר רציני שעברנו לאחרונה יש שיפור מסוים ביחסים. בכול אופן מנסים לעבוד על כך.

שלום ותודה ../images/Emo13.gif

יחסי המין הם לעולם לא מתקיימים במנותק מהקשר כולו. הם מהווים חלק מכל מה שמתרחש ביניכם. ואם הקשר עבר משבר לדבריך, אז ייתכן ואת מסתכלת לצדדים בעקבותיו. לגבי ההידלקות המחודשת, זה פשוט נפלא. האם את יכולה להצביע על משהו מיוחד שקרה לאחרונה, שלא קשור למין דווקא. ודבר נוסף, האם יש לכם ילדים ובאיזה גילאים הם? לפעמים כשהילדים מגיעים לגיל מסוים מתפנה שוב מקום אצל ההורים לנושא המיניות שלהם. הגוף שלהם כמו חוזר ל"בעלותם"

היי

באמת השיפור בקשר הביא לשיפור יחסי המין בנינו.רק שהיום זה לא מספק אותי. אני מרגישה שאיתו אני לא יכולה לעשות כול מה שבא לי,הוא גם לא מוכן. לגבי הילדים זה נכון מאוד הגוזלים שלי בני 15,12,7 ואני מרגישה שהגוף שלי חזר לבעלותי.

אוקיי

ואם את מנסה להיות כנה עם עצמך, בלי קשר למה שתכתבי או לא תכתבי בפורום הזה. כשאת לבד עם עצמך, האם את יכולה להגיע לתשובה? את כמובן לא "צריכה" לכתוב אותה כאן, אבל האם את יכולה להגיע אליה בתוכך? איך התקשורת ביניכם במין? האם יש כזאת?

שגיתא

New member
מחוברת לאדמה ../images/Emo54.gif

קודם כל ברוכה השבה למועדון נהנות מסקס
, את טוענת שתדירות הסקס בינכם עלה השאלה האם את מסופקת מתוכנו, במידה ולא במקרה הזה לא משנה הכמות אלא האיכות של הסקס, ולעיתים גם כשהסקס מספק, אבל אין את האינטימיות של החיבוק והליטוף תוך כדי הסקס ולאחריו זה לפעמים חסר, בכל מקרה תנסי לברר עם בעלך מדוע אינו מוכן לסקס מעט יותר מגוון, האם זה מתוך עייפות או אולי הוא חושש לא "לעמוד"
במשימה, האם יצרת מצב הפוך למה שהרבה נשים מתלוננות ובעצם כל התקרבות לבעלך מטרתה לסיפוק מיני, מה שכמה שאוהבים מישהו עדיין נחמד לדעת שאתה לא רק אובייקט מיני, נסי לדבר איתו בכנות בלי לחץ וכעסים על מה שמפריע ומקווה שתגיעו לאיזה פתרון מספק
בכל מקרה תמיד אפשר להעזר בצעצועים מקווה שתמצאי פתרון במהרה שגיתא

למעלה