שאלה שאלה פתחתי תיק הוצאה לפועל. החייב שלם לי. אני יכולה לקבל חזרה את אגרת בית המשפט?
א אליזבט טיילור New member 26/3/05 #1 שאלה שאלה פתחתי תיק הוצאה לפועל. החייב שלם לי. אני יכולה לקבל חזרה את אגרת בית המשפט?
ע עוד יוסף פנדריך Member 26/3/05 #2 לא נכתב ע"י אליזבט טיילור: שאלה פתחתי תיק הוצאה לפועל. החייב שלם לי. אני יכולה לקבל חזרה את אגרת בית המשפט? לחץ כדי להרחיב... לא בדיוק כמו שאני לא יכול לקבל כסף בחזרה לאחר שהפסקתי להשתמש במוצר שקניתי.
לא נכתב ע"י אליזבט טיילור: שאלה פתחתי תיק הוצאה לפועל. החייב שלם לי. אני יכולה לקבל חזרה את אגרת בית המשפט? לחץ כדי להרחיב... לא בדיוק כמו שאני לא יכול לקבל כסף בחזרה לאחר שהפסקתי להשתמש במוצר שקניתי.
א אליזבט טיילור New member 26/3/05 #3 אבל נכתב ע"י עוד יוסף פנדריך: לא בדיוק כמו שאני לא יכול לקבל כסף בחזרה לאחר שהפסקתי להשתמש במוצר שקניתי. לחץ כדי להרחיב... אבל אגרות בית משפט ניתן לקבל חזרה,לא כן?
אבל נכתב ע"י עוד יוסף פנדריך: לא בדיוק כמו שאני לא יכול לקבל כסף בחזרה לאחר שהפסקתי להשתמש במוצר שקניתי. לחץ כדי להרחיב... אבל אגרות בית משפט ניתן לקבל חזרה,לא כן?
ש שרון עוקבי New member 27/3/05 #4 היא מגולמת בהוצאות משפט שנפסקו נכתב ע"י אליזבט טיילור: אבל אגרות בית משפט ניתן לקבל חזרה,לא כן? לחץ כדי להרחיב... היא מגולמת בהוצאות משפט שנפסקו ע"י השופט אם מצא לנכון לפסוק לך הוצאות.
היא מגולמת בהוצאות משפט שנפסקו נכתב ע"י אליזבט טיילור: אבל אגרות בית משפט ניתן לקבל חזרה,לא כן? לחץ כדי להרחיב... היא מגולמת בהוצאות משפט שנפסקו ע"י השופט אם מצא לנכון לפסוק לך הוצאות.