שאלה...

שאלה...

יש לי שאלה... ראיתי שכתבו פה פעם השוואה בין ההאלק (לא הוגאן, דני
) לבין סופרמן (מבחינת מי יותר חזק) וסופר מן ניצח.. עכשיו השאלה שלי היא האם The Thing יותר חזק מסופרמן? כי זה מה שמנסים למכור לנו, לא? תודה על התשובות...

DDN

New member
מי מנסה למכור את זה?

THE THING יותר חלש מHULK של MARVEL. סופרמן יותר חזק מהאלק. לדעתי זה עונה על השאלה שלך. לא? מסקרן אותי, מאיפה הגעת למסקנה שTHE THING יותר חזק מסופרמן?

כל מקום שהסתכלתי

ראיתי ש"הדבר" הוא הבן רדם/יצור הכי חזק שקיים.. לא הגעתי לסקנה שאלתי אם זה נכון.. .ודרך אגב, איך יודעים אם X יותר חזק מY (האלק יותר מהדבר, סופרמן יותר מהאלק)?

DDN

New member
איך יודעים שמישהו חזק ממישהו אחר?

או מדדים, או שפשוט הם הולכים מכות. סופרמן ניצח את האלק, האלק ניצח את ה"דבר".

DDN

New member
מי שמודד

הוא היוצרים, או ברי סמכא בקומיקס. באחד מגליונות הWIZARD THE GUIDE TO COMICS עשו תחרות קשיחות למצוא את 10 הגיבורים הקשוחים. הביאו סופרים מחברות שונות, וחובבים שיתדיינו ביניהם. THE THING היה שייך לעשיריה השנייה (אני אמצא את הציטוט המדוייק לא הוא לא נכנס לראשונה ואעלה) HULK היה מקום 10, כי חוץ מכוח וחוסן אין לו כלום. SUPERMAN היה מקום 3. סופרמן וHULK הלכו מכות בחוברת שנקראת MARVEL VS DC HULK וTHE THING הלכו מכות פה ושם בחוברות HULK או הFANTASTIC FOUR (לא יודע על חוברת מדוייקת)

DDN

New member
SILVER SURFER

מקום שני היה THOR. זה לא היה רק כוח פיסי, זה היה בשיטת ה"קרבות" כמו המפסיד יוצא. THOR וסופרמן שווים מבחינת הכוח הפיסי, ות'ור גם לא עף בעצמו, אבל סופרמן פגיע לקסם, אז הברקים של ת'ור הורידו אותו.

DDN

New member
לשאול אפשר

אבל לא הבנתי את השאלה. מאיזו סדרה הדירוג או הדמויות שאמרתי?

DDN

New member
כידוע לי לא

שווה בדיקה. למרות ש. . .. . כשהיה קרוסאובר והיה JLA VS X-MEN ג'ין היא זו שהתמודדה בגאון מול סופרמן.

El ad

New member
חבל שפיניקס מושפלת שוב ושוב

הכוח של הפיניקס-פורס הוא שליטה על המציאות בקנה מידה קוסמי, ומבחינה מסוימת הוא חסר גבולות. לא נראה לי סביר שתור יכול עליה. אסור לשכוח שריצ'ל/פיניקס ומולקול-מן היו היחידים שהיה להם סיכוי כלשהו לפגוע בביונדר, ומהבחינה הזאת הם הרבה הרבה יותר חזקים מתור, סופרמן ואפילו הגולש.

קמגארו

New member
אבל זה לא בדיוק מדע !

היוצרים יכולים לבחור מה שהם רוצים או יותר נכון את מי שהם רוצים כמנצח ואז פשוט להמיצא סיבה כזו או אחרת למה זה קרה...... ככה זה "יש להם את הכוח" ועוד דבר אחד זה שההלוק ניצח את הדבר לא אומר שהדבר לא חד משמעית ינצח את סופרמן כי כל קרב הוא קרב אחר לפעמים אתה פשוט מצליח לעלות על החולשות של היריב שלך ולפעמים אתה פשוט עם אנרגיה רעה ככה שבכל קרב התוצאות יכולות להשתנות !

DDN

New member
אבל אבל

יש מוסכמה לא כתובה שסופרמן הוא גיבור הקומיקס הכי חזק (מבחינת כוח פיסי), זה מה שהוא עושה, זו כל המהות של סופרמן. במארוול, ישנם כאלו שחזקים והרבה יותר חזקים מTHE THING. באתר שאלעד הביא, אפשר לראות איך מארוול מדרגים את הגיבורים שלהם.

1redhead1

New member
אני מסכים...

באמת... לא כל הרעיון של סופרמן הוא להיות האדם החזק ביותר מכל גיבורי העל?

El ad

New member
הנה לינק שמשווה בין הכוח הפיזי של

דמויות שונות ממארוול. בכל מקרה, כדי לקבל תוצאה אמינה לניסוי כלשהו צריך לערוך אותו מספר פעמים, ולכן אני לא חושב שאפשר לשפוט מי יותר חזק רק על סמך קרב אחד בלבד. מה שאומר שגם אם סופרמן ניצח את האלק פעם אחת כשהם נלחמו, זה לא אומר בהכרח שהוא חזק ממנו, אם כי זה אפשרי. http://www.marveldirectory.com/strengthlevels.htm

DDN

New member
תודה! אתר טוב!

הדירוג בWIZARD לא היה ניסוי חד פעמי, אלא דירוג של מביני דבר.

למעלה