שאלה

menygeno1

New member
שאלה

שלום, אני לא יודע אם זה פורום המתאים לשאלות שלי. אם לא אז אנא הפנה אותי לפורום המתאים. העניין נוגע לעבוד בה אני עוסק. אני מנקה בתים בזמן העבודה אני אמנם משתמש בכפפות לידיים אבל אני כן נושם אדים של חומרים בהם אני משתמש. לדוגמא אני משתמש הרבה באקונומיקה, תרסיסים לניקויי חלונות, חומרי ניקויי לרצפה ולניקויי אסלה. לדוגמא פעם במקרה לא השתמשתי בכפפות ונפלה לי על האצבע טיפה של חומר לניקויי אסלות וממש הרגשתי איך החומר החומצי אוכל לי את האצבע לכן שטפתי מיד במים ולקח יותר משבוע עד שהפסיקה לכאוב. אבל זה לא קורה לי כמעט. השאלה שלי היא על נזק מצטבר דרך הנשימה של אדים. אני לא רוצה שעוד כמה שנים אני יהיה חולה בגלל נזק מצטבר. האם יש סיכון בריאותי בעבודה הזאת? אני שואל כי אני מריח את החומרים שאני מנקה איתם ואם אני מריח אותם אז בטוח הם נכנסים לי לריאות. בנוזף אני שואל כי אני עובד כל יום לפעמים בשני בתים ולכן הכמות היא לא מזערית. האם זה עושה עקרות אימפוטנציה או סרטן? או משהו אחר? תודה

חומרי ניקוי

אני מניחה שהסיכון תלוי במידת החשיפה - באופן כללי, החומרים שבשימוש יומיומי לא נחשבים למסוכנים ואני מניחה שאתה לא יותר חשוף מאדם אחר באותו תחום אם אתה עדיין מודאג ,כדאי להתיעץ עם רופא תעסוקתי

למעלה