שאלה:

שאלה:

בשביל מה הפורום הזה? זאת אומרת, זהו לא פורום פאקצות שבו פאקצות מתאגדות ומדברות וכו' ואז מילא, לפחות הוא היה נורמלי. אבל זה הרי פורום אנחנו-מגניבים-בואו-ניכנס-נרד-על-פאקצות. אז בשביל מה הוא כאן?

d00sh

New member
כי מצחיק פה..

וסתם שאלה - כל אחד ממדינת התפוזים בא לכאן בתורות לשאול אותו הדבר?

מה הקשר?

אם היית נכנסת למדינת התפוזים לפני שאת סתם אומרת, היית רואה שיש לי בקושי 5 הודעות שם, אני לא ממש עוקב אחרי מה הם כותבים וגם לא אחרי הפורום הזה. נכנסתי, וראיתי שזה פורום עם מטרה נחמדה אבל סתמי למדי.

BaBy AnImE

New member
לא, זה לא פורום כזה.

זה פורום שבו אנחנו משעשעים את עצמנו, ואז נכנסים אנשים ומותחים עלינו ביקורת (אנחנו-מגניבים-בואו-ניכנס-נרד-על-פורום-פאקצות).

אני רואה בפורום הזה יותר ../images/Emo203.gif

אנשים שלא כותבים בו נכנסים אליו, יורדים על פאקצות ואז מחזירים להם. או שיש אנשים שמתחזים לפאקצות, ואז זה מצחיק. כי בדוגרי, עוד לא ראיתי פאקצה שמודה שהיא כזאת (חוץ מנוי, שהיא מקרה מיוחד
)

../images/Emo28.gif../images/Emo23.gif

לא אבל ת'כלס, למה לא להודות שאני כזאת
אני מסתובבת עם פאקצות, אני כותבת כמו אחת מהן, יש לי בגדים וורודים בארון [אני מרבה ללבוש יותר שחור כי זה מרזה, אבל מהזה משנה], כל העטיפות של הספרים, היומן, והקלסר וורודים, אז למה להסתיר את זה!!!11111 פאקצות יכולות להיות מגניבות, לא כולן שטחיות, מפגרות וילדותיות. תנסו להתחבר גם איתן
[אל תהרגו אותי]

007bg

New member
האמת?

זה פורום שבו אנשים שהם מגדירים עצמם כ"אנחנו-מגניבים-בואו-ניכנס-נרד-על-פאקצות.", בעצם יורדים על אנשים שהם מספיק חסרי חיים כדי לפתוח אשכול ולנסות, כשהדגש הוא על לנסות לרדת על אנשים שהם "אנחנו-מגניבים-בואו-ניכנס-נרד-על-פאקצות.". עונה לשאלתך? מנפץ לך את הבועה? מוריד את הנפיחות? מדלל את האלסטיות? יגרום לך להחזיק מעמד יותר? ימלא אותך ב"משב חדש" של הליום? (אני יכול פאקינג להמשיך יומיים...... שלי, ורק שלי, גבריאל.

למעלה