שאלה

ססחח

New member
שאלה

ארינה היקרה, שמי סיגל, תאריך לידתי: 7.2.67 (יום ג´ -שעה: 15.30) אודה על מתן תשובה לשאלתי: יש לי בעיה: פריצת דיסק גב תחתון-רופאים ממליצים על ניתוח -אני שוללת. האם את רואה ניתוח ? או שצפויה הקלה משמעותית בשנים הקרובות וכדאי לסבול ללא ניתוח? +האם את רואה "דברים נוספים" הקשורים למצבי הבריאותי ? אודה על תשובתך. סיגל

ארינה

New member
סיגל היקרה

כתבי לי בבקשה מחר שוב ואני אענה לך כי היום אני מאד לחוצה בזמן ואני לא רוצה לעשות סתם פריסה. תודה מראש ארינה

ססחח

New member
אירנה היקרה ../images/Emo13.gif

בוקר טוב , מקווה שהיום פחות לחוץ , אודה לך אם תעזרי לי במתן תשובה לשאלתי. בברכה, סיגל

ססחח

New member
ארינה יקרה-ביקשת שאזכיר לך ../images/Emo92.gif

אודה על מתן תשובתך.

ארינה

New member
בריאות

סיגל היקרה, כעת אני רואה שניתוח נשלל ואת מקבלת עזרה בדרכים אלטרנטיביות. לפי הקלפים זה מה שעדיף לך כעת. השאלה שלי היא אם את סובלת מבעיות קיבה ואלרגיה גם?

ססחח

New member
בחיי שאת צודקת ../images/Emo24.gif

אכן יש לי אלרגיה , אבל בקשר לקיבה- האם תוכלי להרחיב - האם את רואה משהו שחשוב מאוד שאדע? ממתינה לתשובתך, סיגל

ארינה

New member
לא ראיתי משהו מיוחד

אלא רגישות בקיבה, כנראה למזונות מסויימים.

ססחח

New member
האם אפשר לשאול עוד שאלה קטנה? ../images/Emo133.gif

שלום ארינה, האם תוכלי לומר לי מה קורה עם עתידי המקצועי במקום עבודתי הנוכחי? האם יש התקדמות,דריכה במקום או...? אודה על בדיקתך ועידכוני. סיגל

ארינה

New member
עבודה

יש לך ויהיה לך המון שיתוף פעולה בעבודה והמון עזרה, את עובדת מאד טוב, אך לפעמים את מרגישה באוויר בעבודה ושהעבודה לא מספקת אותך. את מחפשת חידושים ולא מוצאת אותם וזה גורם לפעמים לחשוב אם יש טעם להמשיך באותו מקום. ארינה

למעלה