פנאןן...
Z zlilosh13 New member 27/1/06 #2 דייייייייייייי כמה פעמים לא לפתוח שירשורים סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אם את חדשה אז סבבה תקראי את חוקי הפורום אבל לא לחזור על זה , זה כבר מתחיל תשתשש דיי אני לא יכולה ככה כבר מעפן להיות פהה ומאמי לנצל"ש ככה יפסיקו המון בעיות
דייייייייייייי כמה פעמים לא לפתוח שירשורים סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אם את חדשה אז סבבה תקראי את חוקי הפורום אבל לא לחזור על זה , זה כבר מתחיל תשתשש דיי אני לא יכולה ככה כבר מעפן להיות פהה ומאמי לנצל"ש ככה יפסיקו המון בעיות
כ כריסטינושש New member 27/1/06 #3 חחחח ססבבוש חח ססבבוש מאמי תירגעייי מה כבר קרהה....העולם לא עומד ליפול....אז שלחתי מה קרה לא יודעת...
חחחח ססבבוש חח ססבבוש מאמי תירגעייי מה כבר קרהה....העולם לא עומד ליפול....אז שלחתי מה קרה לא יודעת...
Z zlilosh13 New member 27/1/06 #4 אל תביני לא נכון מאמי.. אני לא עצבנית או משהו פשוט זה כבר חוזר על עצמו ובסוף לא יהיה לנו פורום
Z zlilosh13 New member 27/1/06 #10 פנאןן נשמהה..כנסי דרך הגב קוראים לי צליל בת 13 גרה שתי מטר ליד פרדסיה
א אדם יוסף החיים שלי New member 27/1/06 #12 צלילו'ש כנסי שניההה פרדסיה זה ליד נתניה לאא? איך זה שלא שמעתי על פרדסיהה בחייםם??? דרך אדמו'שש שמעתי על העיר!! זה מקום גדוולל??
צלילו'ש כנסי שניההה פרדסיה זה ליד נתניה לאא? איך זה שלא שמעתי על פרדסיהה בחייםם??? דרך אדמו'שש שמעתי על העיר!! זה מקום גדוולל??
Z zlilosh13 New member 27/1/06 #13 כנסי מאמי פרדסיה זה ישוב גדולל לא עיר ... זה די קרוב לנתניה לא בשיא.,.רבע שעה ניסע ככה אבל פרדסיה זה מקום יפה ...
כנסי מאמי פרדסיה זה ישוב גדולל לא עיר ... זה די קרוב לנתניה לא בשיא.,.רבע שעה ניסע ככה אבל פרדסיה זה מקום יפה ...