שאלה

• פותח הנושא לT
  • פורסם בתאריך

לT

New member
שאלה

הזמינו אותכם פעם ליום הערכה באינטרנט ? אם זה בשירות לקוחות, מכירות, או תמיכה טכנית? ברגע שאתה נכנס נותנים לך להרגיש שכל העולם שלך " שלום אנחנו כרגע בחברת... מגייסים עובדים " פה אתה חושב זהו! הם לוקחים את כולנו! נכנסו לחדר גדול בערך כ- 50 אנשים אתה מקבל הרגשה שזהו צריכים את כולנו שלא סתם הזמינו את כולם לפה ואם כבר עברת את המבחן הראשון , טכני, אז זהו! בדוק! מה נשאר? בקיצור, מתברר שזה עצוב ממה שזה נשמע, עלק עכשיו מגייסים עובדים חדשים זה לא יום אחד בשנה אתם עושים את זה כל יום! מתוך כל ה60, שלושה מתקבלים, מישהו שהכרתי היה שם, והוא סיפר לי שהעיפו את כל ה57 אנשים הביתה וחלקם קיבלו מכתבים בדואר וחלקם בכלל לא היו מתאימים גם באינטרנט זהב, גם ב013, גם ב 012 , וב014 בזק בינלאומי בכולם הייתי השבוע, וידע בלי עין הרע, לא חסר לי! טכנאי מחשבים מצטיין , עם רקע עצום ורקורד מדהים !!! וניסיון רב בתחום!! בקיצור, אל תאמינו להם..

בדוק את עצמך

שלום, אני שומע שממש התבאסת ! בא לך להעיף אותם לאיזה 1000 עזעזל תשמע - אתה חייב להבין איך המערכות הללו עובדות וזה לא כל כך פשוט. ושנית כדאי שתנסה להכיר כיצד המנגנון הפנימי שלך מגיב ליחס / משחק שהם משחקים. המערכות האלה צריכות פרופיל מסוים של עובדים, זה לא רק ידע, יש מרכיב שנקרא "תודעת שירות" - מכיר ? איך אתה מגדיר את הפרמטר הזה ? איך אתה מבין את עצמך בהקשר הזה ? וזה רק פרמטר אחד לדוגמה. יש עוד. תנסה לנתח היבטים ומרכיבים שמאפיינים עובדים בתפקיד שעליו אתה מדבר ומשם תבדוק האם זה באמת מתאים ונכון לך. אם כן והם טעו אז תמשיך. תבדוק מקומות נוספים, תבדוק איזה ידע נדרש, דבר עם אנשים שעובדים בסביבות הללו ותנסה לעשות 1+1 ולראות להיכן זה לוקח אותך, מה עוד אתה צריך לעשות כדי להתקדם. אל תיתן לבאסה לכופף אותך. שיהיה בהצלחה במידה ותרצה לחשוב קדימה לגבי עבודה בדרך יותר שיטטית - אתה מוזמן לקרוא מאמר רלוונטי. אמיר דרור בדרך לתעסוקה חדשה - ה מ א מ ר

למעלה