שאלה

timmyy

New member
שאלה

אני חושב שאני סובל מהבעיה של שפיכה מהירה. בגלל שאני מקיים יחסי מין רק שנה ו"אינטנסיבית" חודש אז אני רוצה קצת זמן לפני שאני יילך לטיפול כי הבנתי שזה נורמלי עדיין בשלב זה ויכול לחלוף(?).. אבל- הבנתי שאפשר לעכב זמנית שפיכה מהירה באמצעות אלחוש ע"י עזרקאין. רציתי לדעת פרטים ואם יש בכך סכנות? בשימוש פעמיים בשבוע למשך חודש חודשיים? דרך אגב- יחסית ללפני שנה מצבי ישתפר.. פעם הייתי גומר עוד עם הבגדים עכשיו אני מחזיק איזה 3 דקות בחדירה. קרה גם פעמיים(אני חושב בגלל קונדום עבה)שלקח לי 3 שעות למספר ראשון(!). תודה!

../images/Emo24.gifתפקודך נורמאלי...אין סכנה

בשימוש בעזרקאין. להחזיק 3 דקות בחדירה זה אחלה!!! להלן פרטים על עזרקאין: שם מסחרי עזרקאין צורת מתן קרם 2% או 5% הרכב חומר פעיל: Lidocaine base חומרים בלתי פעילים המחייבים התייחסות מיוחדת: הקרם מכיל Methylhydroxybenzoate ו- Propylhydroxybenzoate כמשמרים מינון 5% התוויה להקלה ולהרדמה מקומית של כאבים בעור וברירית, כגון בחתכים, שפשופים, טחורים וכוויות קלות. הוראות שימוש ומינון יומי למריחה מקומית בשכבה דקה על האיזור הנגוע, לפי הצורך. מומלץ למרוח את הקרם על גאזה סטרילית, כאשר יש פצע פתוח או כוויה. המינון המקןבל בהעדר הוראה אחרת מרופא: מבוגרים וילדים מעל גיל 12 לפי הצורך. אין להשתמש ביותר משפופרת אחת ליום. בבעיות עור מתמידות, חמורות או נרחבות, יש להתייעץ עם רופא. ילדים מגיל שנתיים ועד גיל 12 לא יותר ממריחה של 2.5 גרם קרם (כ-15 ס"מ) פעם בשש שעות. שים לב אין לעבור על המנה המומלצת. התרופה אינה מיועדת בדרך כלל לתינוקות מתחת לגיל שנתיים. התרופה מיועדת לשימוש חיצוני בלבד. יש למנוע מגע התכשיר עם העיניים. במקרה של מגע עם העיניים, יש לשטוף אותן היטב במים. עידן מיליצ'ר

למעלה