שאלה

silkpink

New member
אני גולשת מהבית וכולם יודעים שאני

גולשת, אז? אז זה אומר שלא לוקחת שעות מהילדים שלי? לא ממש מבינה מה ההתקפה הזאת. אז יופי, את לוקחת זמן מהבית שלך ועושה את זה בגלוי והוא לא מסוגל ועושה את זה בסתר. נניח. לא ממש בטוחה שזה ככה. הוא לא אמר את זה בגלוי שמשקר למשפחה. אי מג´ין, אתה משקר לאישתך ואומר לה שאתה הולך לעבוד כשאתה גולש? ונניח וכן וה באמת ככה. זה לא כל הרעיון בפורום הזה להיות לתמיכה? לא אומרת שתמיכה משמעותה להצדיק כל מעשה וללטף אותו על הכתף ולאמר לא נורא חמודי תגלוש, אבל מכאן ועד האשמה בהיעדר יושר אישי? לא חושבת שמן הסתם מעצם העובדה שהוא אינו אדיוט הוא מבין את זה בעצמו? ומן הסתם כואב את זה? ולא שחושבת שהוא זקוק למליץ יושר, אבל אני זוכרת אמירות שאם אינני טועה היו שלך שדברו על כאב ועל הכנעות למשיכה הזאת ועל חוסר יכולת להתנתק ועל שיבוש בסדר העדיפויות. לא משהו מוכר?

e-magine

New member
../images/Emo11.gif אותי מאשימים בבריכה

למפלטים של הדברים שאני אוהב, בהתרכזות בעצמי, ומאחר ואני לא אוהב להיות כל הזמן באימות וגם לא רוצה לוותר, בחרתי באופציה הזאת של התחמון.

מבעבעת

New member
אני מורידה לפניך את ה ../images/Emo61.gif

(מה אעשה - לא מצאתי אייקון של כובע) אתה פשוט מקצוען, אי-מג´ין.

silkpink

New member
פרוייייידדדדדדדד !!!!!!!!!!

לפעמים יש איזה שהוא יופי בצירוף המקרים של השגיאות. תחשוב על צירוף המקרים של להתעמת עם האמת............ תחשוב על כמה אנחנו משתגעים לפעמים עד שלא משתלטים על השגיאות..... לפעמים האמת מתעמרת בנו והשגיאות והדמיונות שאנו שוגים בהם מראים את רמת השיגעון שלצידה אנחנו פוסעים......

מבעבעת

New member
אני מודה ל-silkpink ../images/Emo122.gif

הבנתי שהגזמתי, ולכן כתבתי שאני לא רוצה להמשיך יותר בנושא. הייתי מכוערת. אני מתנצלת לפני קוראי הפורום. הנושא שהעלה אי-מג´ין הקפיץ לי את הפיוזים. בפעם הבאה אספור עד 10 שוב ושוב. סליחה.

silkpink

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif

יודעת שהכל היה מכוונה טובה.........ולא כל כך הבנתי על מה את מודה לי, אבל אחלה.....אוהבת את הרגישות ומעריכה את האומץ.

e-magine

New member
תרגישו חפשי, כשהדברים נאמרים

מתוך הלב ולא כדי לפגוע, לי אין בעיה.

MADAM BI

New member
מבעבעת לא מסכימה עם מה שכתבת

לאי האהוב שלי (העורך דין השני היחידי שאני אוהבת, יש לי אחד חבר אישי שלי) זכותך כמובן להרגיש ככה אבל אני נותנת לו לגיטימציה מלאה להסתיר את זה לכל בן אדם יש רשות לספייסים פרטיים משלו ולכל אדם התהליך האישי שלו אימגין אמר שבחיים הוא מאד סגור ובנט מאד פתוח אני פתוחה גם בחיים וגם בנט אז כל אחד הוא אחר מי יכול בכלל לשפוט מחלה כייפית כזאת? גם לאכול זה כיף בלתי רגיל אבל יש מועקה הרבה פעמים על אכילת יתר זה שאימגין לקח את עצמו ואמר לעצמו בראי אני מכור ואני אפתח במה לעזור לאחרים ואולי גם לעצמי זאת הגדולה שלו אני לא הקמתי פורום כזה , אני רק התפרזתי על אי שכבר טרח והקים וזה לוקח לו זמן מגלישה למקומות אחרים מבעבעת אנחנו חברות ומתכתבות ואני כל כך אוהבת איך שאת כותבת וממש הפתעת אותי בגישה הזו שלך,לא נראה לי שאדם יכול לשפוט בכלל אדם אחר במצב כזה ובכלל באופן כללי אנשים יכולים לשנות את עצמם לא אחרים ואני אוהבת אותך ואתכם ואני מקווה שלא תעזבו אותי כי מצבי הולך ומחמיר

מבעבעת

New member
קריאה לתגובות ---

מאדאם פרפרית צר לי אבל לא הבנת את הפואנטה. לא הייתה כוונתי לרדת לנשמה של אף אחד. הפורום הזה הוא פורום תמיכה, לא פורום דיכוי. רציתי להדגיש בראש וראשונה שאני עדיין לא הייתי עדה לכך שעוזרים לאי-מג´ין בנושא ההתמכרות לאינטרנט. הלו? איפה אנחנו? נכשלנו במשימה! באה דנה, למשל, וכולנו תומכים ומלאי עצות הגונות. ב ג ד ו ל !! בא אי-מג´ין, עושה הצהרות על ההתמכרות שלו עצמו וכולנו רגועים. לי זה נראה אבסורד. אשמח לדעת למה זה נכון ! מה קורה לנו? יש לי עוד משהו להגיד אבל אני מעדיפה קודם כל לשמוע את משתתפי הפורום. למה היחס לאי-מג´ין הוא עדין, סלחני ואדיש? מדוע אנחנו לא תומכים בו? הרי כולנו יודעים שהוא תמיד שם בשבילנו!!!

אימגין, אתה לא יודע מה עשית לי

עכשיו עם התשובה שלך שאתה גולש ביום שישי מהמשרד פשוט הרגשתי מין אבן כבדה כזאת בתוך הלב כאילו שקפת לי את עצמי באופן מוחלט שאני נכנסת למצב הזה שלך בעצמי המון וגם הכנות הזאת המתומצתת בכמה שורות כמעט התחלתי לבכות כשקראתי את זה ורציתי פתאום לחבק אותך ולתת לך המון חום ואהבה גם מהאהבה שיש לי עכשיו בלב לגולש הפרטי שלי

e-magine

New member
../images/Emo51.gif מאדאם ../images/Emo24.gif

אני טועה בזה שאני יוצא מהנחה שכל החברה´ כאן מקירים את הסיפורים שלי, שוכח שחלק די חדשים, אני די בטוח שסיפרתי את זה מזמן, כן שלא יהיה לכם ספק אני באמת מכור.

משי יום אחד בקשתי מהבן שלי להכנס

לקלאסית לראות משהו שמישהו כתב שם על הקשר בין רוק כבד למוסיקה קלאסית רשימה של 10 שורות מאד מעניינת והבן שלי כיודע סולן ונגן רוק ומאד אוהב גם מוסיקה קלאסית הוא קרא ולא הגיב לי אחר כך לפעמים אני מנסה לספר לו על הפורומים זה לא מעניין אותו והוא צוחק עלי שאני בנט הוא אומר שזה דבילי לדבר עם מתחזים למיניהם וילדים

למעלה