שאלה האם הפורום מתייחס גם למשחק השחמט? אם כן, הייתי מעונין לדון בו. תודה.
מ מה לעשות עם משעמם New member 22/1/06 #1 שאלה האם הפורום מתייחס גם למשחק השחמט? אם כן, הייתי מעונין לדון בו. תודה.
Y ycyclop New member 22/1/06 #2 בצורה עקרונית כן אבל אני לא שחקן שח ולכן אני אישית לא אוכל לספק תשובות טובות, ואין הרבה שחקני שח שבודקים את הפורום הזה ולכן אפשר לנסות אבל לא מובטחות תוצאות לידיעה: היה פורום שח שנסגר בגלל חוסר הענות. מה שיכול להראות את כמות הפעילות של חובבי השח בפורומים של תפוז
בצורה עקרונית כן אבל אני לא שחקן שח ולכן אני אישית לא אוכל לספק תשובות טובות, ואין הרבה שחקני שח שבודקים את הפורום הזה ולכן אפשר לנסות אבל לא מובטחות תוצאות לידיעה: היה פורום שח שנסגר בגלל חוסר הענות. מה שיכול להראות את כמות הפעילות של חובבי השח בפורומים של תפוז
מ מה לעשות עם משעמם New member 22/1/06 #3 אוקיי, תודה. באמת חיפשתי פורום שחמט, וכשלא מצאתי נכנסתי לפה. חבל שהמשחק לא מקבל את התשומת לב לה הוא ראוי. תודה על תגובתך
אוקיי, תודה. באמת חיפשתי פורום שחמט, וכשלא מצאתי נכנסתי לפה. חבל שהמשחק לא מקבל את התשומת לב לה הוא ראוי. תודה על תגובתך
B bendelac New member 22/1/06 #4 זה לא אומר שאתה לא יכול לפרסם את מה שאתה רצית. יכול להיות שכן יענו לך, אתה מוזמן לנסות
M montgomery New member 23/1/06 #5 אני שחקן שח לא בהכרח יכול לספק את הדרישות, אך שחקן שח לא פחות ידידי.