שאלה

b a b y s

New member
שאלה

הוא העיר בירידה (אבל זה כבר הפך להרגל...) כשהתיישבתי מול המחשב, עם הסיגריה שאחרי, כולי מחוייכת, הוא לקח את הגיטרה (שוב....) וניגן לי את השיר "can't help falling in love" של אלויס פרסלי... אני הייתי עסוקה בלנסות להבין למה לעזאזל אלוהי תפוז מתעליים בי ולא נותנים לי להינס לבלוג שלי... עכשיו הוא טוען שאני לא מעריכה ולא מבינה איזה עוצמה ומשמעות יש לשיר שהוא שר לי... אני מבחינתי באמת לא מבינה... אני טועה?!? לשיפוטכם מילות השיר: Wise men say only fools rush in but I can't help falling in love with you Shall I stay would it be a sin If I can't help falling in love with you Like a river flows surely to the sea Darling so it goes some things are meant to be take my hand, take my whole life too for I can't help falling in love with you Like a river flows surely to the sea Darling so it goes some things are meant to be take my hand, take my whole life too for I can't help falling in love with you for I can't help falling in love with you

redrider

New member
אררררמ... תנגני לו

יאללה לך הביתה מוטי. סתם. תשמעי זה שיר אהבה יפה וכנראה שהוא רצה להדגיש לך כמה שהוא אוהב אותך. כנראה שהתגובה לך הייתה: "סבבה אני צריכה את המחשב" או משהו בסגנון אז הוא נעלב.

א פרח

New member
כן את טועה ובגדול.

הוא מבחינתו עשה לך מחווה רומנטית ניפלאה ושר לך על הבוקר. ואת במקום לעזוב את המחשב לכמה דקות ולהתרכז בו היית עסוקה במחשב. ברור שהוא נעלב. חישבי איך את היית מרגישה אם זה היה להיפך?

b a b y s

New member
בתור פיצוי

ירדתי לו אח"כ שעה... למרות שאמרתי לו ש"הוא בטח שר את זה לכולן.." הוא עדיין עצבני, למה?

א פרח

New member
התוספת "בטח אתה שר זאת לכולן"

היתה הוספת חטא על פשע. הירידה אחלה אך איננה פיצוי. עכשיו עיזבי את המחשב ותתרכזי רק בו ליתרת היום כולו , תני לו את ההרגשה שרק הוא קיים מבחינתך היום. זה יהיה הפיצוי האמיתי. לתחושתו כרגע הוא רק שעשוע עבורך רק כלי לעינוגך הוא צריך לחוש ולהרגיש במעשים לא במילים בלבד שהוא יותר מזה, אך את זה עשי רק אם זה כך באמת גם עבורך, אם אין זה כך זה הזמן לשיחת הבהרה והתאמת ציפיות.

D the kid

New member
פפפשששיייי...../images/Emo45.gif

|חוזר למחשב|

b a b y s

New member
בכיף ממי, תחזור..

אני מבינה שאתה רוצה לעשות דברים על המחשב כרגע שמבחינתך לא סובלים דיחוי... זה לא גורם לי להעריך אותך פחות או לכעוס... באמת..

b a b y s

New member
מה ז"א לא רצינית?

בקשר לשיר? בקשר לפצוי? בקשר לזה שהייתי במחשב? פרט שאלתך...

ohadz

New member
בקשר לזה שאת לא מבינה...

את השיר את המשמעות שלו את הטעות שלך

b a b y s

New member
אוקיי אז ככה

מבינה את השיר, מבינה את המשמעות אך בוחרת להתעלם.... ככששרים את אותו השיר לעשירם בחורות שונות ולצורך העניין זה לא משנה אם זה "יונתן הקטן" או השיר הנ"ל הוא קצת מאבד את הערך... בין אם עכשיו הוא מתכוון לזה או לא- זאת כבר שאלה אחרת... אני בוחרת לעדכן את הבלוג....

sivka1

New member
החיים שלך יפים, אחותי! גם יורד וגם

רגיש! תשמרי על זה ותראי לו שאת מעריכה..יש לך צרות של עשיריםבהצלחה!

זיגזג

New member
אין לי מושג...

פשוט נכנסתי לכרטיס שלה ו... כנסי, את כבר תביני

למעלה