שאלה

edeni1

New member
שאלה

אני וחבר שלי שכבנו אתמול והיה איזה קטע שהרגשתי ממש לחץ על השלפוחית ורצון לעשות פיפי..ואז כשהלכתי לעשות פיפי,לא היה לי!! ואז המשכנו ושוב זה הציק..מין לחץ כזה.. מה זה??ואיך אפשר למנוע את זה?

אממ...אם זה עדיין נמשך -

מדובר בדלקת בדרכי השתן, תפני לרופא נשים בדחיפות והוא יתן לך אנטיביוטיקה. רצוי לטפל בזה כמה שיותר מהר

אני אצטט את E s t e b a n:

(פשוט כי הוא מתנסח כל כך יפה
) מדוע מופיע הדחף להשתין בעת החדירה "הדחף הזה נובע מהסוג המסויים הזה של הגירוי (ובפרט גירוי נק' הג'י). הגירוי יוצר למעשה לחץ על השופכה, שמזכיר לך את הלחץ שנוצר שם כאשר השלפוחית מלאה. עכשיו כשאת יודעת שזה -לא- נובע מצורך אמיתי להשתין, תוכלי לתת לגוף שלך להשתחרר. עצם העובדה שאת מרגישה את הדחף הזה היא בד"כ סימן לרמת גירוי גבוהה: אם תשתחררי מהחשש ותחזרי להתרכז בגירוי, יש סיכוי טוב שתזכי לאורגזמת ג'י-ספוט מפנקת. אם זה עדיין מפריע לך מחשבתית, נסי להשתין לפני קיום היחסים (כך שתדעי בוודאות שהשלפוחית ריקה). לחילופין יש נשים שלהן דווקא נוח בהקשר הזה לבצע את הגירוי באמבטיה, שאז ממילא רטובים וזה מקום "בטוח". בהצלחה (ובהנאה!)"

מזל טוב

את בדרך לאורגזמה! אל תמנעי את זה, תהני מזה! תנסי להשתחרר ולא לחשוב יותר מידי, ואז האורגזמה כבר תבוא.

edeni1

New member
ממממ

אז למה הראשונה שהגיבה לי אמרה שיש לי דלקת ?..

train

New member
זה יכול להיות אחד משתיהם

אבל לפי התיאור שלך זה נשמע כמו השני בכל מקרה אם את לא בטוחה את יכולה ללכת לרופא להיבדק

ראשית,אף אחד מהעונים כאן אינו מומחה

ולכן את צריכה לקחת את הכל בערבון מוגבל. אם יש חשש למחלה, רצוי וכדאי מאוד להבדק ע"י רופא. קשה ואף בלתי אפשרי לאבחן דרך הרשת. בכל אופן, גם לי לא נראה שיש לך דלקת, אלא זה סמפטום של גירוי. בדיוק כפי ש-E s t e b a n כתב, ודה סטילטו ציטטה אותו.

daniella1980

New member
אם התחושה מתמשכת

וגם עכשיו למשל קורה לך שאת מרגישה כל הזמן צורך להשתין למרות שאין, אז מאוד ייתכן שזו דלקת. אם זה רק בזמן המשגל, כנראה שזו תחושה חיובית של טרום אורגזמה, שאם לומדים לנתב אותה נכון, מגיעים גם לאורגזמה:)

למעלה