שאלה

ofribecker

New member
שאלה

הנה שאלה (קצת תיאורטית): מבין הבאים, איזה שחקן הייתם הכי רוצים שישחק בקבוצה שלכם בפלייאוף המתקרב: 1. ג'ייסון אילם, בועט (דנבר) 2. שון אלכסנדר, ראנינגבק (סיאטל) 3. ג'רום בטיס, ראנינגבק (פיטסברג) 4. סטיב סמית', רסיבר (קרולינה) אתם יכולים להתיחס לזה כאילו שעכשיו זה סיבוב ראשון של דראפט (או שעושים "כוחות") ואלה המועמדים היחידים. מי השחקן הראשון שהייתם בוחרים לקבוצה?

ranatz

New member
רק סטיב סמית'

הבנאדם חותך הגנות כאילו כלום והוא ווינר אמיתי. דלהום QB טוב,טוב מאד אפילו אבל עם סמית הוא יוצא QB תותח על. איזה שחקן הסמית הזה, אני לא יכול לחכות לראות אותו קורע את סיאטל לגזרים. כשראיתי את המשחק מול שיקגו לא ירד לי החיוך מהפנים מאיך שנהניתי לראות אותו מתעלל בהגנה הכי טובה בליגה.

Yo-man

New member
בוא נעבור אחד אחד

1. אילם - פספס פילד גול במשחק האחרון מול דנבר... מאוד לא אופייני, אולי הוא כבר לא מה שהוא היה פעם ? 2. שון יכול לשנות משחק שלם - אבל מול הגנת ריצה (פיטסבורג, למשל) הוא לא יהיה שווה הרבה. 3. בטיס ענק במרחקים קצרים ויש לו את הרצון לשחק ולנצח יותר מכל שחקן אחר על המגרש השבוע. הוא ממש מתלהב מכל יארד שהוא עושה, אבל לרוב הוא לא יגיע ל-100 יארד. מול קבוצות הגנה הייתי הולך איתו, שירכך את ההגנה, אבל מול קבוצות מאוזנות יותר הוא יהיה הבחירה השניה שלי. 4. סטיבי.... נגד הגנות, התקפות או קבוצות מיוחדות - זה האיש שלך. אבל הוא לא מוצר stand alone. אם אין מי שיגן על ה-QB ואין QB שיודע לנצל את היכולות שלו, הוא יהיה כמו רנדי מוס באוקלנד. לכן הוא הבחירה הראשונה שלי, אבל רק בגלל הסביבה בה הוא נמצא.

DAnalyst

New member
רנדי מוס

הוא לא בדיוק השוואה מוצלחת, גם מבחינת האופי וגם מבחינת היכולות. הביקורת עליו היא שהוא לא יודע לקרוא או לתפעל הגנות, אלא רק לרוץ מהר ולקפוץ גבוה, בעוד שסטיב סמית, למרות שהוא לא גבוה כמו מוס, עושה גם את כל השאר. למה אני מציין את זה? כי בעוד שרנדי צריך QB טוב בשביל שיעזור לו, היכולות של סטיב למצוא חורים עוזרות ל-QB.

joseywales

New member
מה השאלה בכלל...

בטיס בלי להניד אפעף !! 3rd & SHORT למי אם לא בטיס. נשק אימתני.

למעלה