שאלה

a e r y n

New member
שאלה

שלום, אני משערת שלחברי הפורום יש נסיון בהזמנות מחו"ל ומאי-ביי וכו'. מעניין אותי אם מישהו כאן יודע כמה זמן לוקח למשלוח מאנגליה להגיע לארץ (הכוונה היא לא לדואר אוויר כמובן), פשוט הזמנתי משהו מאי-ביי בסביבות אוקטובר שעדיין לא הגיע, בעוד שפאזל שהזמנתי מארה"ב באותו זמן הגיע כבר לפני כחודש. מנסיון מועט שיש לי אני יודעת שדואר אמריקאי מהיר יותר מהבריטי (אלוהים יודע למה) אבל בכל זאת נראה לי מוגזם שזה עוד לא הגיע. אני מקווה שמישהו כאן יוכל לענות לי ולהרגיע אותי שהספינה לא טבעה לה בלב ים ושהפאזל שלי בקרקעית הים התיכון. תודה

גולה7

New member
תגובה

אין לי מושג לגבי הזמן אולי כדאי שתבררי, אבל רציתי לשאול מעבר לעלות של הפאזל כמה צריך להוסיף(מכס וכו') עד שהפאזל אצלך בבית והאם לא משתלם יותר לקנות בארץ?

רכשתי דרך אי-ביי

אמנם לא פאזלים אלא ספרים. אם זה לא דבר אוויר זה יכול לקחת חודשיים. אני ממליצה שתפני לאותו אדם ממנו קנית את הפאזל ותודיעי לו שלא קיבלת אותו עדיין. בד"כ המוכרים שומרים את הקבלה על המשלוח אז יש לך מסמך שאת יכולה לנצל כדי לבדוק באם זה נאבד. יש גם מוכרים שמוכנים להחזיר לך את הכסף במדיה ולא קיבלת את הסחורה. בהצלחה!

a e r y n

New member
תגובות

הזמנתי מאי-ביי שני פאזלים, עלות הפאזל והמשלוח לא עלתה על 70 שקל בשני המקרים, אז זה בהחלט משתלם. ואחד מהם הוא של 1000 חלקים והשני של 1500. וגם בנוסף זה פאזלים שאין בארץ. אני רוצה פאזלים שקשורים לקולנוע, בין אם זה תמונות מסרטים או פוסטרים של סרטים וכו' ובארץ אין ממש, חוץ משר הטבעות למשל. בטח לא של סרטים ישנים. ובנוגע למכס, כל עוד המחיר ששילמת לא עולה על 50 דולר אז לא משלמים מכס. ותמיד יש את האופציה של דואר אוויר שלוקחת שבוע-שבועיים בערך אבל היא יקרה יותר. ןפניתי למוכר, הוא אמר לי שהוא שלח את זה יום אחרי שהעברתי לו את הכסף ושהוא ישאל אצלו בדואר כמה זמן זה אמור לקחת. ויש לו תגובות טובות באי-ביי אז אין סיבה לא להאמין. אני מאמינה שזה יגיע כל יום, אבל אני מחכה לזה כבר כל כך הרבה וחשבתי אולי מישהו יודע זמנים יותר מדוייקים. תודה :)

למעלה