שאלה

GinGit 8

New member
שאלה

סליחה שפתחתי הודעה חדשה, לא ידעתי לאן לשרשר
יש לכם את המילים לשיר החדש של השמינייה?

dollzy

New member
כנסי..

א.יכולת לשרשר.. ב. זה לא שיר חדש.. וג. הנה..

o r t a l13

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo19.gif

ברגע אחד החופש מגיע ואין זמן לעצור אין זמן להרגיע החיים לפעמים מפחידים כמה קל לשכוח שאתם ילדים אם תקלוט עודני ילד ילד שכולו בסרט, הסרט על חלום אחד – עט ומחברת נמצא מציאות אחרת- מרד, אחרת עוד לא נכנע אפילו שקמנו פתחנו ת'דלת וכל התמונה השתנתה עוד עדין יושב וכותב, לא מתלונן כי זה בא לי בכיף, יש אמונה ובזה מתעטף. כמה מילים - זה בא מהלב כמה נכון כמה קשה לי למצוא ביטחון אם הם היו מבינים ת'פזמון הם בטח היו מגלים עיקרון גם אם שניהם מול העולם המחר עוד לא שולם חלקם בחיפושים אחר האושר וגם אם כל זה כבר לא קיים כל זה היה לחינם אין מצב אנחנו לא מוכרים את החופש הבוקר קמנו לעולם אחר (לעולם אחר) מה שהיה כבר לא יהיה יותר (כבר לא יהיה יותר) לא מנסים לרצות אנשים, אנשים מרוצים מאיתנו. למה נתקענו? למה לשתוק? אם יש לנו פה משלנו כמה למדנו לא לוותר לחיים וללמוד רק יותר מקרוב ואם אפשר אז יותר ונספר על הישרדות וכבוד רחוב גם אם שניהם מול העולם המחר עוד לא שולם חלקם בחיפושים אחר האושר וגם אם כל זה כבר לא קיים כל זה היה לחינם אין מצב אנחנו לא מוכרים את החופש הבוקר קמנו לעולם אחר (לעולם אחר) מה שהיה כבר לא יהיה יותר (כבר לא יהיה יותר) לא ידוע פתאום כל דבר תקוע הוא אמר לי זה בריא להיות לא רגוע כל השבוע – קטוע אף אחת לא מינתה קעקוע כתוב עליו "חיביים" לא מפסיקים לנוע לא מפסיקים לנוע סתם אני לא חוזר פעמיים אני לא מרים ידיים אני לא מוריד את העניים אל השמיים ולבינתיים – תיים שם עין עין גדולה ובתקווה שלא ייגעו אף אחרי חלומותיי החופש מגיע (לעולם אחר) אין זמן להרגיע... ואז פיזמון הבוקר קמנו לעולם אחר.... מה שהיה כבר לא יהיה יותר...

o r t a l13

New member
פעם מישהו רשם את זה פה ../images/Emo19.gif

נראה לי אסתי המאמוש משהו כזה..

בJדJה

New member
רוצה את אלונההה):

אוף לא תיהיה עוד אחת כמו אלונה ולא נראה לי שתיהיה עונה יפה.. היא משחקת בורוניקה מארס אבל ספויילר למטה היא מתה חחחח

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif נצל"ש דחוןףףףףףףףףף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש למישהו את קובץ ההורדה של השיר החדש של דני דין
אני חייב אותו בדחיפות

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif ויש מצב את מביאה לי את זה

לאייסיקו?? אםם כןן אז תגידי שכן ואני אביא לך אותו

למעלה