שאלה ????

שאלה ????

אני רוצה לקנות את היונדאי קופה שנת 97 או 98 אבל שמעתי עליה דברים מאוד לא נעימים וגם דברתי עם מישהו שמנסה למכור את שלו, שנת 97 100,000 ק"מ יד רביעית !!!!!!!! הוא לא אמר לי יותר מזה שהיא עושה לא כל הזמן בעיות . . . . 1) אז אני רוצה לשאול עם מישהו מכיר את המכונית ויודע אם היא בכלל שווה או שזה מקרים בודדים ושהמכונית בסדר ???? 2) הצעות למכוניות (רצוי ספורטיביות) לתקציב של עד 50,000 ש"ח ???? רוב הזמן אני נוסע בעיר אבל פעם בשבוע או שבועיים יש נסיעות מת"א לקריות . . . . קצת על עצמי . . . . בהתחלה התקציב היה מאוד מאוד קצר וחשבתי על איזו סאנבירד כמובן בגלל מחירה הזול (כן, אני יודע שזה היה שטות) עד שדברתי עם אנשים שהיו להם סאנבירד והם סיכמו במשפט אחד:עד היום הם שמחים שהצליחו להיפטר ממנה. אח"כ רציתי לקנות מההורים את המכונית שמוגדרת אצלי כתור חווית הנהיגה המושלמת, רק בנוחות ולא קשור לכל שאר הפרמטרים, טויוטה קורולה 94- ירוק אפור, 70,000 ק"מ (מאוד נדיר!!!) כמעט ללא תאונות אבל יש מלללללא סריטות והיא צריכה להיכנס למוסך דחוף (אני מאוד רגיש בקטע של הסריטות ועל המכונית שלי לא תהיה סריטה אחת!!!) וזה מה שגרם לי לרדת ממנה כי זה כבר חורג מהתקציב. התחנה הבאה שלי הייתה הסובארו אימפרזה (הישנה) שאני מאוד מחבב אותה (אני ממש אוהב את הדגמים הכחולים כמו בראלי . . .) אבל אני יכול להרשות לעצמי את הדגמים הפשוטים (המשפחתיים ולא הטורבו) וגם היא ירדה מהפרק. אז עברתי לעוד משהו שאני מאוד אוהב וזה ג´יפים, במיוחד את הסופה הקצר (פתוח לגמרי) וההצעה הזו עדיין עומדת על הפרק בגלל עלותה הזולה של הסופה אבל בגלל שהצרכים שלי ממש לא בשביל הסופה אז ירדתי ממנה גם. חשבתי גם קצת על ה-206 שהיא ממש אחלה של מכונית ואפשר לראות את זה לפי הכמות שרואים אותה על הכביש אבל גם היא מחוץ לתקציב. עכשיו נשארתי עם היונדאי קופה וגם עליה אני מתחיל לשמוע דברים לא טובים אז למי שיש הצעות נחמדות אשמח לשמוע . . . . . . מצטער אם הרדמתי אתכם או שגעתי אתכם עם המח המעוות שלי . . . . אני נמצא בפורום מדיי פעם אבל לא מגיב, יש פה ממש אחלה של אנשים אז חשבתי להוסיף פה את הדעות (בעיות) שלי . . . . DJ made in israel

CtrlZ

New member
לדעתי

היי לפי מה שקראתי(מודה לא קראתי הכל) חבל על הכסף אם אתה נוסע רוב הזמן בעיר אז בשביל מה מכונית ספורטיווית בכלל גם לוקחת יותר דלק וגם לא תוכל לנצל את המכונית כמו שצריך(חוץ מרייסים ברמזורים) ואם התקציב שלך מוגבל(50 אלף) גם ככה לא תוכל להביא איזה מכונית טובה שלא עושה בעיות לדעתי תלך על איזה משהו חסכוני יותר ותחסוך כסף למכונית ספורט אמיתית

כן . . . .

זה מה שכנראה אני יעשה, אבל עדיין רציתי לשמוע מה הבעיות עם היונדאי קופה . . . ואם כבר מכונית חסכונית, יש לך הצעות טובות מכיוון שאני מאוד בררן במכוניות והמכוניות שמוצאות חן בעיני מאוד מועטות . . . DJ made in israel

מצמץ

New member
אםםם....

לצערי אני לא יכול לעזור לך בנוגע ליונדאי, כי אני לא מבין בקוריאני. אבל בתור ספורטיבי, VR6 או 306 XSI 1.6 106 /XSI (גם הגרסאות הרגילות של ה306/106 הן די נחמדות) באים בחשבון?

אאאאאמממממ . . . . . . . . .

בקשר ל-106 אני לא יודע, היא לא משהו ולא כ"כ מכיר בה. אבל ה-306 מוצאת חן בעיניי, שמתי עליה עין כמה פעמים והיא חמודה ביותר ואני אוהב פג´ו בכלליות בגלל שלאחרונה ממש מיצרים אחלה של מכוניות . . . . DJ made in israel

© DrorZi

New member
תסלח לי אבל איך אפשר

להגיד על קורולה חווית נהיגה ? איך בכלל אפשר להכניס סאןברד לשיקולים? ההודעה שלך מבולבלת מאוד. נגיד והקופה נכנסת להגדרה של מכונית ספורט, אבל אני שונא אותה, שונא את העיצוב ובכלל שלא נדבר על זה שזה שלדה ומנוע של יונדאי לנטרה, כמו ה 323F של שנת 92, זה רק נראה ספורט, זה עדין לא אומר שזה רכב ספורטיבי. אם אתה רוצה רכב ספורט כזה שגם תהנה לנהוג עליו כדאי לשקול קליאו RSI מ 95 אולי אפילו 96 נכנס בתקציב שלך, גם 306 XSI נכנס בתקציב אבל אין הרבה כאלה והרכב פשוט מדהים כנ"ל ה 106 הספורטביות. אבל לפי ההודעה שלך נראה לי שצבע האוטו חשוב לך הרבה יותר מאיך האוטו יתנהג וזה חבל. לא אכפת לי לקבל 306GTI שכולה מכות חניה של ת"א, הצבע שלה שרוף לגמרי וכל החיים שטפו אותה במכוני שטיפה אבל שהשלדה תהיה ישרה שהמנוע ידפוק כמו חדש ומתלים שלא סבלו ממעללי מע"ץ מאשר אוטו שיצא עכשיו מצבע ונראה כמו חדש אבל זה כי הוא עבר תאונת סנדוויץ לפני יומיים. אז אם אתה מחפש רכב שנקי משריטות חפש משהו המוני שתוכל לסנן בקלות (יענו מאזדה יפאנית) אם אתה מחפש רכב לנהג חפש אירופאי קטן.
דרור זי, ד"א בן כמה אתה וכמה זמן יש לך רשיון ?

© DrorZi

New member
XSI , S16 , GTI

XSI מנוע 2000 8 שסתומים 123 כ"ס S16 מנוע 2000 16 שסתומים 155 כ"ס GTI גם היא כמה מפתיע מנוע 2000 עם 167 כ"ס ונדמה לי שלה גיר 6 מהירויות את ה GTI אפשר להשיג רק מהשנים האחרונות (והן נ-ד-י-ר-ו-ת מאוד), XSI,S16 יש גם מ 95.
דרור זי, יחי ההבדל הקטן

teen17

New member
ראיתי לפני כמה זמן ליד הבית שלי

306 GTI למכירה שנת 96. כמה היא עולה בערך?

מצמץ

New member
ה306 GTI החלה להמכר בשנת 97......

והיא עולה (ע"פ המחירון ולא ע"פ המציאות) 78,000 ש"ח

teen17

New member
אני לא מעודכן בדגמים של פיגו אבל

בכל מקרה זה היה 306 GTI למכירה. דרך אגב קיים בארץ 306 S16? כי בחיים שלי לא שמעתי על הדגם הזה.

teen17

New member
אה כן ועוד משהו:

כמה עולה 306 XSI שנת 95 וכמה 306 S16 שנת 95?

מצמץ

New member
יש בארץ S16

XSI שנת 95 עולה 49,000 ש"ח וS16 שנת 95 עולה 56,000 ש"ח כמובן שגם כאן זה המחיר במחירון ולא במציאות.

rigi

New member
ה-S-16

לא מספקת את הסחורה שהיצרן הצהיר עליה לאחי היתה אחת כזו והאמת שהייתי יורד ממנה לה הייתי מרגיש הבדל בינה לבין לנטיס(1.8 ידנית ) רק אחרי שהוא מחר אותה....הוא נזכר לומר לי שבמבחן ש´אוטו´ ערך לה שהיא הגיע לארץ ,ירדו עליה רצח וטענו שהמנוע לא מספק את הסחורה אני לא יודע מה המצב בדגם החדש המעודכן (עם 6 הילוכים..)

sronis

New member
תנו טיפה כבוד חבר´ה!!!!

בארץ יש כמה עשרות 306S16, לי יש אחת מהן, שנת 95. לאיש הלא חכם במיוחד שטען שהוא לא מרגיש הבדל בינה לבין לנטיס 1.8 ידנית, הצחקת אותי. המכונית הזאת ספורטיבית לחלוטין, לא שונה במאום מדגם ה-GTI-6 מלבד השיפורים הקוסמטיים לאורך הזמן, ההילוך הנוסף, ועוד כמה כוחות סוס. ההבדל בין שני המנועים אכן מורגש, אך בכל מקרה מנוע ה-S16 טוב יותר מזה של ה-XSI מאותה שנה, וזה נבדק אישית. אפילו אם הוא לא מספק את ה-155 כ"ס שנרשמו לו, הוא מספק יותר מה-123 של ה-XSI מאותה השנה, ועושה זאת באופן עדיף לחלוטין. (כושר נשימה בסל"ד גבוה למשל, ומומנט עדיף לאורך רוב רצועת הסל"ד). אני באמת לא מאמין שאפשר להשוות את הרכב הזה ללנטיס 1.8, אפילו ידנית. קודם כל תראה לי לנטיס 1.8 שעושה אפס למאה ב-9 שניות בערך. דבר שני, אפילו אם הרכב הזה הוא לא איזה איביזה טורבו או קליאו ספורט מבחינת התאוצה, הוא עולה עליהן בתחומים אחרים וחשובים לא פחות. זוהי אחת ממכוניות ההנעה הקדמית הטובות בעולם מבחינת התנהגות ויכולת כוללת. אם יש שאלות על הרכב, אתה מוזמן לשאול. רוני, שאם היו לו יותר מ-80 אלף שקל לפני כמה חודשים היה קונה 306GTI, אבל "נאלץ" להסתפק בדבר הטוב הבא, ולא מתחרט אפילו לרגע.

be_roo

New member
הוא דיבר על ה-S16 ולא ה-GTI

תפריד בין 3 הגרסאות. וזה לא נכון שה-S16 לא מספקת את הסחורה, פשוט צריך לדעת מה קונים. גם היא וגם ה-XSI סובלות ממנוע חלש יחסית ממה שמצפים מגרסה ספורטיבית של מכונית. אבל
מדובר בחווית נהיגה שלא מהעולם הזה, שלדת ההנעה הקדמית הטובה שיוצרה עד כה, גם בהשוואה למכוניות ספורטיביות הרבה יותר. לא מדובר באוטו לגזירות רמזור, אלא לאלה המעוניינים לבדוק את יכולת הנהג ולא יכולת המנוע. דרך אגב 306 GTI יש בודדות בארץ, את הראשונה שלי ראיתי לפני שבוע נהוגה ע"י בחורה
ולמכירה. שיר, XSI (מחכה לSRONIS שיגיב על ה-S16)

sronis

New member
הקדמתי אותך, ואפילו

ירדתי לך קצת על האוטו.. אני מקווה שאת לא נעלבת, וזוכרת שרוב הסיכויים שתעקפי אותי באשתאול גם עם 306 1.4 אוטומטית (אם יש כזה דבר)
רוני, בהערכה רבה, למכונית ולבחורה

be_roo

New member
../images/Emo8.gif הייתי מקדימה אם...

לא היה כאן מישהו שכל הזמן מפריע לי להתרכז... להעלב? באמת, אני האחרונה שאצא להתווכח על נתונים מספריים של מכוניות, מה הטעם? ואותי ממילא לא מעניינים הדברים האלה. משנה לי אם למישהו אחר יש יותר גדול? לי אכפת אם אני נהנת לנהוג במכונית מסויימת או לא, ויש מכוניות חזקות ויוקרתיות שלא הייתי מתקרבת אליהן. וגם לא משנה לי אם אני טובה או פחות טובה מנהג זה או אחר, המטרה היא להשתפר ביחס לעצמי (רוני תפסיק לנהוג עם כפכפים ותראה איך זה משפיע
) שיר, מקווה שהילדון לא ישאר תקוע בחיפה

למעלה