שאלה.

ALON AA1

New member
שאלה.

גרושה ורווק יכולים לבנות זוגיות? מה דעתכם? ניסיונכם?

destiny36

New member
תשובה

שאלה יהיו הצרות שלי..
תשובה רצינית יותר: לא יודעת את התשובה כל כך גם עם הניסיון. כי אולי לא החלטתי נכון. הכרתי שלושה רווקים בחיי. שתיים מהם הציעו נישואים ונשבר להם הלב. (טוב מהשלישי חסכתי את הנ"ל). אין תשובה מדעית או נרחבת בנושא. כל מקרה לגופו!

destiny36

New member
לא מה פיתאוםםםםםםםםםםם

לי מספיק גרוש עם 1 ילד. למה מספיקים לי שלושה ילדים.נקודה.

destiny36

New member
ברוך

אני הבנתי כבר קודם לא רוצה רווק ולא רווק נוסף וכמובן לא ילד נוסף בכלל אני רוצה לישון
ולא לקום עד יום ראשון

ניראה לי שכן וזה בתנאי...

שהרווק מסוגל לקבל את ילדיי זוגתו כילדיו שלו. ושהגרושה מוכנה לילדים נוספים.

n o g a1

New member
לא חושבת ש..

הרווק לא צריך לקבל את ילדיה כילדיו שלו. לילדים יש אבא אחד! צריך לבנות מערכת יחסים בין הילדים לבין בן/בת הזוג (רווק/גרוש), מערכת מיוחדת , אחרת. צריך להגדיר ציפיות ממערכת כזו, זו בהחלט יכולה להיות חוויה מיוחדת ושונה - מערכת יחסים שיש בה דברים אחרים.... אין תשובה חד משמעית לגבי פוטנציאל לקשר כזה או אחר , אין מתכונים, הכל תלוי, תלוי , תלוי (הפעם התלוי לא מתייבש ונופל!)

ברוב המיקרים...

שהבחור עובר לגור ולחיות עם אישה שהיא גם אם, ולרוב הילדים אצל האם... הבחור הולך לגדל אותם יותר ממה שאבא שלהם מגדל אותם, להיות זמין הרבה יותר ממה שאבא שלהם זמין, הן בפעילויות אחר הצהרים, מחלות, שיעורי בית, הסעות לחוגים, אחריות עליהם לא פחות מהאם... בקיצור הכללל... עם כל הכבוד לאב ויש הרבה כבוד - גר איתם גבר אחר ואם לאתהיה מערכת יחסים בניהם ששווה בערכה להורה וילד, אז לא יהיה שם כלום וכלהשאר יתפרק בעקבות זה. זו דעתי כמובן, זה לא שהילדים שלה באים אליו לסופ"ש והוא יסבול סופ"ש אחד בשבועיים בשקט... הוא איתם לתמיד, בכל אופן כל עוד הוא עם אמם.

מאמינה עדיין שכן, אם יש תיאום

ציפיות ורצון אמיתי של שני הצדדים לבנות ולהיבנות יחד, ולמרות המורכבות שבענין לדעת איך לגשר מעל התהומות!! ואת זה אני כותבת, על אף שכרגע מרימה ידיים ממערכת כזו בדיוק, מערכת יחסים של חודשיים ימים עם בחור רווק מערכת יחסים של אהבה סוערת ומרקיעת שחקים מערכת שסחפה את שנינו לשיאים שחשבנו שנינו שאליהם כבר לא נגיע. אבל, אני גרושה + 2 והבחור רווק, ועל הרקע הזה זה נגמר!! שרון שרון

חזקוש

New member
יש לי שאלה , גם

גבר גרוש ואישה רווקה יכולים לקיים זוגיות? ועוד שאלה מתים מקיימים יחסים?

mars4

New member
כל אחד ואחת יכול / יכולה לקיים

מערכת זוגית ובתנאי שנתקיים המשפט "רק האהבה תנצח" כל השאר לא רלוונטי. בטח לא המצב המשפחתי.

שלי 9

New member
על מנת לקיים מערכת זוגית ברת קיימא

לפעמים אהבה בלבד לא מספיקה, (זה טיפה נאיבי ורומנטי לחשוב כך..) נסיון החיים מלמד שכדי לקיים קשר זוגי מוצלח , הוא חייב להכיל מרכיבים נוספים חשובים לא פחות; מסוגלות זוגית דומה, התאמה בין אישיותית, השקפות עולם מהותיות דומות, ציפיות מתואמות מן הקשר,(וזה הסעיף הרלוונטי ביותר לנושא השרשור הנוכחי) התאמה מינית! (חשוב ביותר..
)

mars4

New member
מסכים בהחלט! אבל על מנת להתגבר

על מיכשולים כגון מצב משפחתי שונה , רקע שונה, מצב כלכלי שונה , פער גילאים וכו' צריך שהאהבה תגבר על כל שיקול ואז השמיים הם הגבול. שאוהבים משהו מאד מאד ורוצים או שחושבים שרוצים לחלוק איתו את החיים , שיקולים כאלה לא נלקחים בחשבון. לטוב ולרע. האהבה היא הבסיס.

חזקוש

New member
לפי

השאלה השניה שכתבתי יכולת להבין שזו שאלת בדיחי כי גם השאלה ששאל פותח השירשור מצחיקה נו.. מה ..? אפשר להכליל לי מצב משפחתי ? ואגב התשובה לשאלה השניה ברורה לא ואז באה השאלה הרודפת אז איך הם מתרבים ?

למעלה