שאלה.....

• פותח הנושא sms
  • פורסם בתאריך

sms

New member
שאלה.....

לדרור ולשאר שלום, רציתי חוות דעתכם על סידור רמקולים לרכב להלן הסידור: מערכת 50*4 וואט ,רמקולים קדמיים(לא ברמה הכי טובה) מחוברים ליחידת ראש רמקולים אחוריים פיוניר 200וואט טרי ווי מחוברים למגבר 150*2 וואט וטוויטרים מצויינים 200 וואט מחוברים גם הם למגבר באותם היציאות של הרמקולים , (המגבר הוא בעל 2 יציאות לרמקולים בלבד) השאלה היא מה דעתכם על הסידור והאם חיבור הטוויטרים במקביל לרמקולים האחוריים יפגע בביצועי הרמקולים האחוריים?? ועוד שאלה למי שיש לו פיאט פונטו: האם התקנתם רמקולים קדמיים בדלת עצמה? זה אפשרי? כי הרמקולים 3 אינץ מקדימה הם לא משהו ואני לא מוצא כאלה רמקולים 3 אינץ באיכות טובה תודה רבה שי

© DrorZi

New member
זו התקנה קצת חובבנית

אני לא אוהב לעבוד ככה מערכת בונים שהעוצמה העיקרית מגיעה מקדימה, מצורף מסמך WORD שכתבתי (ואני מתכוון להכניסו כמאמר לפורום) נא קרא אותו אין חשש לחיי המגבר או פגיעה בביצועי הרמקולים אם תחבר טויטרים עליו אבל רוב הסיכויים שתהרוס את איזון הצליל באוטו (יהיה לך המון צליל גבוהה ללא מיד ובאס) לגבי התקנה של משהו רציני יותר מקדימה זה מצריך בניה מיוחדת וזה אפשרי, חלק מהמתקינים מחזיקים תבניות מוכנות בחנות אבל צריך להתאמץ להשיג אחת כזו
דרור זי, אומצה אומצה

למעלה