שאלה

blaa34

New member
שאלה

אני חדש במנג'ר 2006 התחלתי משחק עם טוטנהם קניתי לה שחקנים ממש טובים עשיתי אמונים חדשים הכל.. ומשום מה הקבוצה לא מכניסה גלים וסופגת המווון אנ לא מבין למה!! הנה הסקרין שוט של הטקטיקה.. מה אתם מציעים לעשות???

blaa34

New member
כי מירקו הרבה יותר טוב

אני משחק 442 קלאסי אבל בטוח יש איזה טקטיקה ממש טובה מבחינת שחקנים יש לי קבוצה מצויינת (לפי דעתי), אבל מבחינת טקטיקה היא ממש גרועה הפסדתי המון משחקים, ונגד קבוצות ממש חלשות!!

X Slider

New member
והתוכן.. (?!)

דפו טוב..
למה קינג על הספסל? אם אתה סופג המון, נסה בלמים אחרים.. או תנסה לשחק עם חלוץ אחד, ולהוסיף בלם. או לשחק 5-3-2, שהמגנים נמצאים בעמדות ה-WB, ולא 4-4-2. בתכלס אני תמחיל כל משחק שכל ההוראות נמצאים בנורמל, חוץ מתיקולים שנמצאים באיזי, (בד"כ אני משנה במהלך המשחק). בזבוז זמן, מסירות, קו הגנה ומנטליות אני משנה בהתאם למצב של הקבוצה במשחק... להיות פעיל במשחק..

blaa34

New member
אוקי

ועוד שאלה מה זאת אומרת TARGET MAN? ואיך אני יודע מי הכי מתאים ל- TARGET MAN? וגם מה זה CLOSING DOWN, ולמה זה משמש? תודה

TomZiZi

New member
בד"כ החלוץ הטוב בקבוצה

אם אתה משחק עם 2 חלוצים, אפשר שגם שניהם יהיו השחקני מטרה.

TomZiZi

New member
תבדוק את הslt שמופיע בין השאר

ליד דווידס, יכול להיות שהם טוענים שאתה לא מספיק מעודד אותם בשיחות מחצית וסיום? אתה משתמש בזה? כי אם הם לא הכי אוהבים אותך, הם יזלזלו במשחקים.

Big Joni1

New member
אמממ...

אני חושב שהבעיה היא בסגל השחקנים שלך, ופחות בטקטיקה. יש לי כמה עצות בשבילך
על מנת לשפר את ההגנה - 1. תפתח עם לדלי במקום עם נייבט. 2. קנה מגן ימני ומגן שמאלי. 3. תפתח עם השוער פול רובינסון ולא עם השוער הנוכחי שלך. קישור (יותר אגפים) - קנה קשר שמאלי וקשר ימני במקום הנוכחים. התקפה - ג'רמיין דפו הוא חלוץ טוב, אך מי החלוץ השני? הוא לא נראה לי מספיק טוב בשביל טוטנהאם. תקנה חלוץ טוב, שישחק ליד דפו. מקווה שעזרתי, ג'וני

shlomi 123

New member
לדעתי אתה משחק הגנתי מידי

תעשה יותר לחץ על היריב,ותתן קצת חופש פעולה זה בהחלט עוזר,וכמובן ב-TEMPO שחק יותר מהיר.

DimaStyle

New member
תשנה את ההגדרות...זה אף פעם לא טוב

כשהוא באזור של הנורמל.

sok777

New member
למה לעזעזאל...?

קנית את מורגן דה סנקטיס מאודינזה? הוא שוער סוס אבל יש לך את פול רובינסון!!!!!

למעלה