שאלה

ron651

New member
שאלה

איך קוראים לשיר החדש של השמינייה שמופיע אחרי כל פרק עם הראפר הזה?

chen010189

New member
זה השיר הרגיל בגרסת היפ הופ

ולשיר, סתם למקרה שלא ידעת קוראים "מול כל העולם", "הראפר הזה" זה דנידין שפעם עבד עם אבי מסיקה.

O r c h i d

New member
זה קליפ די עלוב../images/Emo3.gif

השיר טוב, אבל הקליפ[ובעיקר הריקודים] לא משו:<

DoRiNuS sMiNiA

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

אתה עכשיו מעליב אותי! נראה לי עבדו איתם ממש קשה על הריקוד הזה...אבל הם שיחקו אותה בריקוד שלהם. אני לאט לאט מתחילה לקלוט אותו,אני כבר ילמד ת'כיתה שלי...(או שלא) אני כבר שומעת צרחות...

KiShKooSh

New member
הקליפ לא עלוב דווקא...

כל הקטע עם המסכים דווקא נחמד, וקאבר אהוב עלי עד מאוד, ובקשר לריקוד... בואי נהיה פוליטקלי קורקט ונאמר "טעון שיפור"
?

DoRiNuS sMiNiA

New member
דור קרע אותי בקליפ...../images/Emo6.gif

היה קטע בקליפ שהוא עשה שלום...למי

DoRiNuS sMiNiA

New member
למי אכפת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ובכללי שירה השקיעה! גם מיכאל יצא לא רע (למה הכובע?) וידידיה מחייך ואני נמסה...! הילי גמכן יצאה מעולה! ובקטע שידידיה מושך את הילי זה היה ממש חמוד

shminia com

New member
../images/Emo45.gif אבל ידידיה לא אמר שהוא למד היפ

הופ? או שהוא רק אוהב היפ-הופ? (לא זוכרת)

DoRiNuS sMiNiA

New member
בכלל הפכו אותם ליותר ממה שהם...../images/Emo70.gif

ולטובה כמובן! במקום שחקן מתחיל הפכו אותם לשחקנים ששרים ורוקדים ולסטארים שיכולים לחלום על להיות אנונימיים.

shminia com

New member
אם לא היה להם כישרון זה לא היה

מצליח - אבל זה הצליח סימן שיש להם כישרון..
השמיניה רולז!

דעות ../images/Emo185.gif

קודם כל,למישהו יש את המילים? מי זה הראפר? ומה אלה המילים שהוא אומר באמצע? שמעתי רק:"זה בא מהלבבב". הקליפ מגניב לאללה! הקטע של איה ניני ואבי שניני ואבי הולכים ואיה נשארת ואז ניני סוחב אותה והיא כזה מצביעה:"אבל רגעעעעע" שדור עושה שלום למישהו,שדורי חושש כזה ושם ת'יד על רוני [או מיקה] ומוריד אותה כזה מבוייש,הקטע של בן-בן ומאיה לא הבנתי..ותובל היה אמור להבהל אבל הוא צחק. אני ממש אהבתי! דווקא פוטנציאל להיות שיר פתיחה =/

למעלה