אני מתה על פארב, אבל:
אני מסכימה שיש לו עדיין מה להציע, אבל גרין ביי עברו לדעתי (אולי לא בכוונה) לפאזה הידועה של בנייה מחדש. והדבר הכי טוב שפארב יכול לעשות בשבילם הוא לעזוב אותם (כנראה לפרישה), להעביר את המושכות לרוג'רס ושהקבוצה תתחיל לבנות סביבו, החל מבחירת הדראפט היחסית גבוהה שתהיה להם. לדעתי זה גם הכיוון שהוא הולך אליו- השבוע הוא אמר משהו בסגנון שהשנתיים האחרונות לימדו אותו שיש דברים הרבה יותר חשובים מפוטבול. הוא נראה עייף וחסר חשק (מחוץ למגרש לפחות) ואני די אופתע אם הוא יחליט לחזור. בכלל נראה לי שהולך להתחלף דור של קווטרבקים. הג'טס יעשו לעצמם טובה אם יבינו שפנינגטון לעולם לא יהיה מספיק בריא. כנ"ל לגבי הטייטנס ומקנר שאני לא זוכרת מתי שיחק עונה שלמה פעם אחרונה. בקרב החבר'ה היותר צעירים, ברוקס כנראה בחוץ מבחינת ניו אורלינס, מעניין מה יקרה עם קולפפר (למרות שלדעתי מינוסוטה יתנו לו עוד כמה צ'אנסים), הריידרס צפויים להחליף את קולינס (לא בדיוק צעיר, אבל בכל זאת) ולא ברור מה מיאמי יעשו, גאס פראוט לא בדיוק יכול להחשב כקורטרבק העתיד שלהם... למיאמי יש גם בעיות תקציב אז זה בכלל מסובך. בקיצור, נראה לי שצריך להתרגל לכך שחוץ ממאנינג, בריידי ומקנאב השמות הבולטים שנשמע בשנים הקרובות זה פאלמר, רוט'לסברגר, עוד מאנינג, גרוסמן, ליינרט, בריס, בולר, ריברס (שחייב קבוצה שתתן לו לשחק) וצעירים אחרים. מחשבה אחרונה, אם כבר מדברים על קוורטרבקים, יש כמה מחלפים בליגה שלדעתי מגיע להם להיות קוורטרבקים פותחים, במיוחד דיוויד גרר מג'קסונוויל (אבל לא על חשבון לפטוויץ), ואולי גם מאט שוואב הבאקאפ של ויק באטלנטה (גם כאן, לא על חשבון ויק, מין הסתם). יהיה מעניין לראות אם יש קבוצה שמסכימה איתי ותקח צ'אנס על אחד מהם.