שאלה

zipfer

New member
שאלה

קראתי לא מזמן באתר של ה nfl על זה ש גרין ביי חושבים שזמנו של פארב עבר... מה אתם חושבים על התפקוד שלו העונה?

ofribecker

New member
עבר זמנו

יש אנשים שכבר את שלהם עשו. שמעון פרס זה אחד, ברט פארב זה השני. כל אחד מהם כבר ייכנס להיכל התהילה בתחומו, אם בגלל הפסדים (פרס) או בגלל נצחונות (פארב). זקנתם של שניהם קצת מביישת את נעוריהם ואת תקופות השיא שלהם. שיילכו הביתה בכבוד. ויש כבוד.

modz0r

New member
לא מסכים עם זה

אני לא מסכים עם זה, מכיוון שאם היית רואה משחקים של גריין ביי, היית מבין שהסיבה שהקבוצה זוועתית, היא לא פארב, אלא שאר הקבוצה. נכון, יש לו המון אינטרספשנס העונה, אבל כל QB היה ככה אם הפקט שלו היה נהרס תוך שניה ואף WR\TE לא פנוי. בנוסף, לא היה ל-GB אף RB ראוי, כך שכל קבוצה ששיחקה נגדה התאמצה בעיקר בלנסות להפריע לפארב (שלא היה כזה קשה בגלל קו ההגנה שלו). אם תיקח אותו ותשים אותו בקולטס של השנה, אולי הוא לא היה מצליח להגיע איתם ל-13-0 שמנינג עשה, אבל בטוח היה להם מאזן מצויין. מה שכן, אם GB לא יתחזקו לקראת שנה הבאה, אז פארב באמת צריך לקחת את הרגליים וללכת. אבל אם הקבוצה תתחזק בצורה משמעותית, הוא צריך להישאר ולהראות שגם עכשיו הוא עדיין אחד ה-QB הכי טובים בליגה (והוא יצליח לעשות זאת).

zipfer

New member
לדעתי

אין ספק שהוא עדיין qb מצויין... אם תשימו לב לנתונים שלו הדבר היחיד שדופק לו את הרייטינג זה כמות האינטרסשפנס הענקית יחסית לשאר ה qbs ברמה שלו.. 28.. זה אומר בממוצע בערך 2 למשחק......... זה מטורף... הבעייה היא שבאמת אין לו קבוצה מספיק טובה כנראה.. j.walker בחוץ בגלל פציעה.. ואין עוד רסיבר ברמה באמת גבוהה בצוות.. ובעניין ה rb.. באמצע העונה צץ לו samkon gado שמראה יכולת לא רעה בכלל וזו רק השנה הראשונה שלו ב nfl.. ואם תסתכלו על הרקורד של פארב רואים עונות טובות בצורה עקבית ומדי פעם איזה עונת נפילה יחסית.. כנראה עונות שהיו בעיות עם הקבוצה.. אני חושב שיש לו מה להציע לעוד עונה אחרונה ולסיים את הקריירה שלו כמו שצריך..

modz0r

New member
הכל תלוי בבעלים

זה מה שאני אומר.. שהוא עדיין שחקן ענק, השאלה איזו קבוצה תהיה לו שנה הבאה. אם הבעלים ישארו כמו השנה, ויבנו על 3-4 שחקנים (שמתוכם חוץ מפארב כולם נפצעו), אז לא שווה לו להישאר. אבל אם הם ישקיעו, ויבנו קבוצה חזקה, הוא צריך להישאר בשביל להראות שהוא עדיין המלך, ושכל ההספדים עליו היו בלתי מוצדקים.

ESPN

New member
אני מתה על פארב, אבל:

אני מסכימה שיש לו עדיין מה להציע, אבל גרין ביי עברו לדעתי (אולי לא בכוונה) לפאזה הידועה של בנייה מחדש. והדבר הכי טוב שפארב יכול לעשות בשבילם הוא לעזוב אותם (כנראה לפרישה), להעביר את המושכות לרוג'רס ושהקבוצה תתחיל לבנות סביבו, החל מבחירת הדראפט היחסית גבוהה שתהיה להם. לדעתי זה גם הכיוון שהוא הולך אליו- השבוע הוא אמר משהו בסגנון שהשנתיים האחרונות לימדו אותו שיש דברים הרבה יותר חשובים מפוטבול. הוא נראה עייף וחסר חשק (מחוץ למגרש לפחות) ואני די אופתע אם הוא יחליט לחזור. בכלל נראה לי שהולך להתחלף דור של קווטרבקים. הג'טס יעשו לעצמם טובה אם יבינו שפנינגטון לעולם לא יהיה מספיק בריא. כנ"ל לגבי הטייטנס ומקנר שאני לא זוכרת מתי שיחק עונה שלמה פעם אחרונה. בקרב החבר'ה היותר צעירים, ברוקס כנראה בחוץ מבחינת ניו אורלינס, מעניין מה יקרה עם קולפפר (למרות שלדעתי מינוסוטה יתנו לו עוד כמה צ'אנסים), הריידרס צפויים להחליף את קולינס (לא בדיוק צעיר, אבל בכל זאת) ולא ברור מה מיאמי יעשו, גאס פראוט לא בדיוק יכול להחשב כקורטרבק העתיד שלהם... למיאמי יש גם בעיות תקציב אז זה בכלל מסובך. בקיצור, נראה לי שצריך להתרגל לכך שחוץ ממאנינג, בריידי ומקנאב השמות הבולטים שנשמע בשנים הקרובות זה פאלמר, רוט'לסברגר, עוד מאנינג, גרוסמן, ליינרט, בריס, בולר, ריברס (שחייב קבוצה שתתן לו לשחק) וצעירים אחרים. מחשבה אחרונה, אם כבר מדברים על קוורטרבקים, יש כמה מחלפים בליגה שלדעתי מגיע להם להיות קוורטרבקים פותחים, במיוחד דיוויד גרר מג'קסונוויל (אבל לא על חשבון לפטוויץ), ואולי גם מאט שוואב הבאקאפ של ויק באטלנטה (גם כאן, לא על חשבון ויק, מין הסתם). יהיה מעניין לראות אם יש קבוצה שמסכימה איתי ותקח צ'אנס על אחד מהם.

Reshefgarcia

New member
היסטורית...

כמה שזה עצוב רוב הצעירים צריכים איזה פציעה לקווטרבק פותח בשביל להתגלות... דרו בלדסו,ניו אינגלנד פטריוטס,שנת 2000...נשמע מוכר יעל? סתם דוגמה... קורט וורנר לא היה מגיע לשום מקום,חוץ מלעוד מדף בסופר,אם טרנט גרין לא היה כזה אידיוט מדופלם במשחק טרום עונה חסר משמעות... ועוד,ועוד... זה עצוב אבל נכון,מעטות הקבוצות שיתנו לאנשים האלו הזדמנות לפתוח עונה כקווטרבק פותח אם הוא לא בחירת דראפט מאוד גבוהה...

למעלה