שאלה..

ooriq

New member
שאלה..

היי לכולם יש לי בעיה ..אני מרגיש לפעמים שאני חושב רק על עצמי ולא אכפת לי לפגוע באנשים..כלומר נגיד ראיתי זוג ונדלקתי ממש על אחד מהם אז אני תמיד יחשוב על איך להפריד בניהם וכל מיני דברים כאלה.. איך משנים את זה? או שזה דבר נורמאלי פחות או יותר...

hilabarak

New member
תראה זה מאוד נורמלי שאדם שמרגיש

חסר אדיר במשהו (חנק) יעשה הרבה מאוד כדי להשיג את החסר, עד פגיעה בזולת. ככל שהחסר גדול יותר הפגיעה בזולת גדולה יותר. הפדופיל למשל חש חסר אדיר במשהו וכדי להשיגו הוא מוכן אפילו לפגוע בילד. אתה מוכן להפריד בני זוג בשביל החסרים שלך. ומישהו אחר עם פחות חסר יהיה מוכן רק לדבר בצורה לא יפה כדי להפיג את החסר. אני יכול להגיד לך שמהשאלה שלך עולה כי יש לך חסרים עמוקים, שבגינם אתה מוכן ליצור פגיעה כזו או אחרת בזולת. אני מניח שלא העלית את השאלה כי אתה רק מדבר לא יפה לאנשים, אלא יותר מכך. הייתי ממליץ לך לעשות סדר פנימי בעולמך ולברר מה בדיוק חסר לך. הערכה עצמית ? תחושת ביטחון ? אהבה ? תיקשורת כנה ? יכולת נתינה וקבלה ? וכולי. ואז את האנרגיות שאתה משקיע בתכנון שגורם פגיעה בזולת ולא מספק את החסר (הרי ברור לנו שפדופיל למשל לא פותר כלום במעשיו, אלא רק מספק יצר רגעי) הייתי משקיע בפתרונות רציניים יותר.

למעלה