שאלה

עופר ב.ה

New member
שאלה

לאחי הקטן (11), בניגוד לאחיו הגדולים, יש נטייה ליצירתיות ולאמנות. הוא אוהב לצייר, ואפילו עושה זאת לא רע בכלל (לגילו כמובן). אשמח לדעת אם מישהו מכיר חוגי אמנות שיכולים להתאים לו באזור רעננה. תודה, עופר

FreeFeeling

New member
הי עופר ב.ה ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

.דעתי בנידון. לדאתי לא כדי להעמיס אליו משהוא רציני. (ראיתי כבר אמא שרצתה גישה שכזו) לדעתי זה לא נכון בגלל שהוא אלול לברוח מזה. (אולי אני ממש תועה) כדי לחפש משהוא שהוא יוחל לנשות אוד דברים (אולי כמריקה ?) או אולי משהוא משולב. (לב דפקה ציור) מה שכן אני דפקה כן נדבקתי לציור משער האומנויות אבל בהכלת יש לי ניסיון באוד כמה מהם. (ואני ממש לא מצטער להפך) "חוגי אמנות שיכולים להתאים לו באזור רעננה." בתך לאפרת יש מידע יותר רציני בנוגהה לשאלה הזו. אולי כתבתי מידע מיותר !? אני ממש רדום כרגע ואני הולך לישון אז ילה חבריה לילה טוב (בוקר טוב !) באהבה FreeFeeling

SC

New member
יש את הסטודיו

ברחוב אחוזה 172, הלימודים שבו הם חוגים למתחילים ויש גם למתקדמים, הרמה לא משהו, אבל להתחלה זה בסדר. אני רק לא בטוח שהחוגים שם הם לילדים בגילו. תברר. תנסה ביד לבנים, יש להם חוגים טובים לילדים ולמבוגרים.

SC מאיפה אתה??

נראה לי ששנינו מאותו הכפר....
מכל מקום, לילדים בגיל הזה מציעה עיריית רעננה את בית התלמיד, יש שם חוגי אמנות למינהים עם מורות מוסמכות וזה שייך למערכת החינוך של העירייה, לכל בית ספר יסודי יש נציגות של בית התלמיד, תנסו שם. מאחלת לכם פיקסו קטן! אפרת

SC

New member
יכול להיות

זה הרי עולם קטנטן. אני מהרצליה !

למעלה