שאלה*

MuzicMan168

New member
שאלה*

בשנת הלימודים הראשונה מצנפת המיון רצתה להכניס את הארי לסליתרין והלא רק טהורי דם נכנסיםלשם ? וגם סנייפ איך הוא נסיך חצוי הדם והוא היה בסליתרין!?

כי לא רק טהורי דם נכנסים לסלית'רין.

למען האמת, נכתב שלא נשארו הרבה טהורי דם אמיתיים.

ToryMaster

New member
לא רק טהורי דם נכנסים לשם.

שזה באמת קצת מוזר, כי המצנפת מספרת שסלית'רין רצה רק טהורי דם, אז למה הוא מיין לבית שלו גם לא טהורים? אני חושבת שלא נותרו מספיק טהורי דם באנגליה בשביל סלית'רין, אז מסתפקים בכאלה עם תכונות דומות או משהו.

MuzicMan168

New member
ברור שרק טהורי דם נכנכסים לשם!

לפי אחד השיחות בין הארי פוטר ללוציוס או דארקו לא זוכר

YaEloNeT

New member
../images/Emo58.gif ברור? ../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

אם זה כל כך ברור, איך טום רידל נכנס לשם? >>

black robe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif

וסנייפ...

mjlk

New member
הוא מחפש שאפתנים../images/Emo118.gif

שאפתנים שאיפה לכוח שאיפה לשליטה, עורמה ועל הדרך גם טהורות דם יכולה להיכלל.
ואיזו מין שאלה אין טום רידל נכנס?? הוא היורש של סלית'רין! הלוו!!

gdisrael

New member
וזה גם מוזר שדווקא היורש של סלתירין

הוא טום רידל שהוא חצוי דם !
כנראה בגלל שהוא היה אחרון מהשושלת של סלית'רין - למרות שהיא חצוי דן (משפחת גונט) !

ToryMaster

New member
וואלה ../images/Emo58.gif

אז פתאום נגלה שטום רידל וסוורוס סנייפ, שני חצויי הדם הכי חשובים בספרים - הם בעצם טהורי דם, ואז כל התזה של רולינג הלכה לאשפתות.

../images/Emo58.gif?

סנייפ וטום רידל היו בסלית'רין והם היו חצויי דם. עכשיו: רולינג אמרה פעם אאל"ט שבהתחלה, כשהוגוורטס רק נוסד סלית'רין שם דגש על כך שרק טהורי דם יהיו בבית שלו, אבל עם השנים זה הלך ודעך, וכך הגיעו גם סנייפ ורידל החצויים לסלית'רין. הרי שאלו אותה על זה הרבה, והיא ענתה על זה מתישהו...אבל אני לא זוכרת איפה קראתי את זה.

MuzicMan168

New member
זה לא הגיוני משום ש

החילוק בין הבתים נוצר רק בגלל זה שסלית'רין רצה רק טהורי דם ! וככה נמשך החילוק טהורי דם לסליתרין אמיצים לגרינפדור וכו'..

rds15

New member
אבל לא סליתרין מחלק את התלמידים

מצנפת המיון מחלקת את התלמידים לבתים השונים, וכנראה שהיא שמה דגש יותר על השאפתנות של האדם, מאשר על טוהר הדם שלו.

ToryMaster

New member
זה כן וזה לא ../images/Emo58.gif

כי הרי המצנפת מכילה חלק מרוחו של סלית'רין (לא, זה לא הורקרוקס, זה חלק מהתודעה שמאפשר לה לעבוד כמו שהוא היה עובד), אבל מצד שני היא גם מצנפת נפרדת. המ, בעיה.

Fairywitch

New member
נדמה לי שכתוב במפורש באחד

הספרים שלא רק טהורי דם נכנסים לשם.

למעלה