שאלה ....

מצב
הנושא נעול.

דוד דב

New member
שאלה ....

שאלה ....
יש את ההסכם הזה שחותמים לפני שמתחתנים כדי למנוע בזיזה של בן זוג אחד את השני במקרה של גירושים ... מה השם שלו ואיך בדיוק הפרוצדורה לחתום על הסכם כזה

תשובה

שאלה ....
יש את ההסכם הזה שחותמים לפני שמתחתנים כדי למנוע בזיזה של בן זוג אחד את השני במקרה של גירושים ... מה השם שלו ואיך בדיוק הפרוצדורה לחתום על הסכם כזה
תשובה
הסכם ממון. הוא טעון אישור בימ"ש או נוטריון ורצוי להעזר בעו"ד.

בזיזה

שאלה ....
בזיזה
דוד שלום !? על פי נוסח השאלה "כדי למנוע בזיזה" אולי כדאי שלא תיתחתן ותחסוך לעצמך ולבת זוגתך, הרבה אי נעימות בעתיד.

omer30

New member
אתה תמים

בזיזה
דוד שלום !? על פי נוסח השאלה "כדי למנוע בזיזה" אולי כדאי שלא תיתחתן ותחסוך לעצמך ולבת זוגתך, הרבה אי נעימות בעתיד.
אתה תמים
מה בסך הכל הוא רוצה? לחיות עם בת זוג להקים משפחה בלי שיצטרך לשלם לאישה על זה מאות אלפי שקלים. היום במדינתנו הדבר הזה בלתי אפשרי בבלתי הסכם ממון בו האישה חותמת ומתחיבת לא לבזוז את הבעל בעת הגרושין. עצוב אבל זה המצב :גרושיו זה ממש בזיזה עבור הגבר ורווח נטו של האישה (אשכרה עושות כסף מהאויר). איתן- אם בשבילך להשאיר את הבית בשווי 150,000$ לאישה אחרי שאתה ברב המקרים הייתי המפרנס העקרי שלמת את המשכנתא ופרנסת את אשתך ועוד להמשיך לשלם לה מזונות זה לא בזיזה אז כנראה שאתה לא דובר עברית או תמים במיוחד או פשוט פריאר. נכון שהאישה ברב המקרים עובדת אבל מי שבאמת מפרנס זה הגבר. אז למה להשאיר לה את הבית?

אני לא יודעת למי אתה נשוי, עומר30

אתה תמים
מה בסך הכל הוא רוצה? לחיות עם בת זוג להקים משפחה בלי שיצטרך לשלם לאישה על זה מאות אלפי שקלים. היום במדינתנו הדבר הזה בלתי אפשרי בבלתי הסכם ממון בו האישה חותמת ומתחיבת לא לבזוז את הבעל בעת הגרושין. עצוב אבל זה המצב :גרושיו זה ממש בזיזה עבור הגבר ורווח נטו של האישה (אשכרה עושות כסף מהאויר). איתן- אם בשבילך להשאיר את הבית בשווי 150,000$ לאישה אחרי שאתה ברב המקרים הייתי המפרנס העקרי שלמת את המשכנתא ופרנסת את אשתך ועוד להמשיך לשלם לה מזונות זה לא בזיזה אז כנראה שאתה לא דובר עברית או תמים במיוחד או פשוט פריאר. נכון שהאישה ברב המקרים עובדת אבל מי שבאמת מפרנס זה הגבר. אז למה להשאיר לה את הבית?
אני לא יודעת למי אתה נשוי, עומר30
אבל נראה שאתה כותב מתוך טראומה אישית. לידע כללי: נשים הן לא "יצורים בוזזים" מטבען. כשמפרקים משפחה נהוג שהאישה נשארת עם הילדים (נהוג, לא חובה), ומתוקף זה נהוג להשאיר לה ולילדים מקום לגור בו. גם אם הגבר הוא המפרנס העיקרי אי אפשר לבטל את "תרומתה" של האישה, אשר לרוב אינה נמדדת בכסף. מזונות לאישה משולמים עד הגט בלבד, ומה שנשאר לגבר לשלם זה את המזונות לילדים. אז מה? לא לשלם בגלל שהם במקרה גדלים בחסות האישה? גבר שדואג לילדים שלו הוא בשום אופן לא "פראייר", אלא אדם עם מצפון. מצער לראות שאתה חושב במונחים של ימי הביניים, בהם הגבר "מפרנס" והאישה יושבת בבית ומגדלת את הילדים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה