שאלה ??? האם לפתוח ולנהל פורום בתפוז עולה כסף??
מ מיכל הררי New member 26/12/05 #2 לא ../images/Emo13.gif את שולחת בקשה לניהול פורום, ואם מאשרים אותך את מנהלת את הפורום.
ד דיפ שינואנו New member 26/12/05 #3 את מתכוונת אולי לקומונה? קומונה כל אחד יכול לפתוח ולנהל כרצונו בחינם. פורומים בתפוז (כמו זה שאנחנו מתכתבים בו כרגע) רק הנהלת הפורומים של "תפוז" פותחים ומחליטים מי מנהל. אפשר להגיש בקשה לפתיחת פורום ו/או לנהל פורום והם מחליטים אם את מתאימה להם.
את מתכוונת אולי לקומונה? קומונה כל אחד יכול לפתוח ולנהל כרצונו בחינם. פורומים בתפוז (כמו זה שאנחנו מתכתבים בו כרגע) רק הנהלת הפורומים של "תפוז" פותחים ומחליטים מי מנהל. אפשר להגיש בקשה לפתיחת פורום ו/או לנהל פורום והם מחליטים אם את מתאימה להם.
ד דיפ שינואנו New member 26/12/05 #5 דיפ. ../images/Emo67.gif זה נשמע כמו משהו עם אבוקדו. (מי בחר את הניק המטופש הזה??? ) כשהגיעו עוד שי-ים לקבוצה שלי בקונג פו, המדריך שלי ניסה לקרוא לי בניק הזה במציאות וזה היה אחד הדברים המצחיקים ששמעתי.
דיפ. ../images/Emo67.gif זה נשמע כמו משהו עם אבוקדו. (מי בחר את הניק המטופש הזה??? ) כשהגיעו עוד שי-ים לקבוצה שלי בקונג פו, המדריך שלי ניסה לקרוא לי בניק הזה במציאות וזה היה אחד הדברים המצחיקים ששמעתי.
ב בעז האמן New member 27/12/05 #8 פחחחח אבוקדו../images/Emo6.gif סתם ליתר דיוק האבוקדו זה גווקאמולי , ואתה להיות להפוך בקלות למיסטר רוז .
פחחחח אבוקדו../images/Emo6.gif סתם ליתר דיוק האבוקדו זה גווקאמולי , ואתה להיות להפוך בקלות למיסטר רוז .
ד דיפ שינואנו New member 28/12/05 #10 לא פגשת אף פעם דיפ מאבוקדו? למה רק גוואקמולי? מה זה האפליה הזו???
ה המתבוננת New member 28/12/05 #11 LOL ../images/Emo6.gif בעבר היתה אבקה שקראו לה "דיפ" היו מערבבים אותה עם גבינה לבנה ואז היה ממרח - לפני שכל הגבינות כמו סינפוניה היו בשוק.... זה היה השיא באירוחים "ממרח דיפ"
LOL ../images/Emo6.gif בעבר היתה אבקה שקראו לה "דיפ" היו מערבבים אותה עם גבינה לבנה ואז היה ממרח - לפני שכל הגבינות כמו סינפוניה היו בשוק.... זה היה השיא באירוחים "ממרח דיפ"