שאלה

tapuz01

New member
שאלה

הי למיכל ולכל השאר מה הסיבה לכך שאות מסויימת מסומנת בשתי צורות שונות אפילו באותו מסמך. לדוגמה התו הימני של האות א´ נכתב פעם בצורה מעוגלת ופעם בצורת זווית חדה > הדוגמה הנ"ל היא סתם בשליפה מהמותן אצלי התופעה היא באות אחרת שאינה רלוונטית לשאלתי מאחר והשאלה היא עקרונית תודה ש. שלום|

אהלן וברוך הבא ../images/Emo13.gif או שמא ברוכה ../images/Emo35.gif

יש אותיות שנושאות משקל סימבולי ויש גם חלקים באותיות שנושאים משקל סימבולי, על כך תוכל לקרוא במאמרי הפורום (בראש הדף) במאמר "אותיות מיוחדות". אם למשל ה"ל" מייצגת קשר עם האב, והיא משתנה כל הזמן, אז כנראה שהקשר עם האב מורכב ומשתנה אף הוא. זה קורה אצל המון אנשים, מן הסתם. אם חוד מאפיין עצבנות או כעסים ועיגול מאפיין רכות ובשלות ויש שוני במרכיב כזה, אז שוב, יש שוני גם בהתנהגות. ובאופן כללי, אותיות שאינן עקביות מעידות על התנהגות שאינה עקבית: או בכללית (תלוי אם זה כל האותיות או אות ספציפית) או במה שמייצגת אותה אות (אם זאת רק אות אחת) ונסיים במנטרה הקבועה שלנו: הראו לנו את הכתב ונגיד לכם מה הוא אומר

tapuz01

New member
הי מיכל

אם זה חשוב, אצלי התופעה קיימת בסיפרה 9 לעיתים העיגול למעלה מלא ולעיתים הקו היורד נכנס בתוך העיגול אני מעוניין להעביר מסמך עם כתב ידי אך בשלב זה יש לי בעיות טכניות. בטוח שנהייה יותר בקשר בעתיד ביי אגב - אני הוא ולא היא (לטוב וליותר טוב
)

תפוז, שאלת על קוים עגולים לעומת

חדים באות א´ או שמא בסיפרה 9 ... בכל אופן, כדאי להעיף מבט בדף הזה שהוא דף הבית של עוד אתר גרפולוגיה ישראלי. החברה שמפרסמת את עצמה שם היא זמיר ושות´, אנשים שעובדים כבר די הרבה שנים בגרפולוגיה. בדף תוכלו לראות פרצופים עם פה בקוים שונים ואם תשימו את העכבר על הקו תראו הסבר. מתוק ואפקטיבי

למעלה