שאלה

סולטופי

New member
שאלה

זה באמת עובד כי נרשמתי ורציתי לדעת אם זה שווה את כל הכסף שהשקעתי בזה?

noagdfan

New member
אם מאמינים- כן

אם לא באים עם אגו נפוח(=חשיבה של אני יודע הכל ואין לי עוד מה ללמוד)- כן. אם מתאמצים- כן אם את הולכת לשחק אותה מול חברים שלך שאת מגניבה ואת לא מקשיבה ל"שטויות" שאומרים שם- לא

18אביטל

New member
זה עובד

אבל זו עבודה קשה וצריך לעבוד ולא לחכות לנס וכל המטרה היא לנסות ולא להתיאש...

adi23e

New member
יעבוד/לא יעבוד - תלוי רק בך..

אם את מתכוונת לשבת רגל על רגל עד מפגש 14 ולחכות שיגישו לך ידע וטכניקות ושפתאום תתעוררי בבוקר ותזכרי 50 מילים או סתם ככה הביטחון שלך יעלה, אז לא. זה לא יעבוד. כמו שאמרו - זה דורש עבודה קשה שלך, ולא רק בתרגול קריאה מהירה, או תרגולי זיכרון. תהיי פתוחה למה שמלמדים בכיתה מעבר לכל אלה, והכי חשוב תיישמי! דבר נוסף: אל תצפי שדברים יעבדו מייד. ישנה נטייה לפעמים לצפות לתמורה כאן ועכשיו, "סיימתי 4 מפגשים ומה?" או "סיימתי 14 מפגשים ומה?" יש פה דגש על זמן. פרויקט מיכא"ל הוא לא כמו קורסי הבגרות/פסיכומטרי למינהם שבאים משלמים כסף, באים למספר מפגשים במשך תקופה וניגשים למבחן ויאללה תוצאות. מאוד יכול להיות שתרגישי בשינוי בעוד שנה/חצי שנה/ וגם בעוד 2 מפגשים. אם תיישמי באופן נכון לך, ותנצלי כל פיפס מהפרויקט, תאמיני לי שהרווח יהיה כולו שלך, וגם תרגישי שזה שווה כל אגורה ממה ששלמת ואף יותר. שוב - במי זה תלוי? בך. אל תגיעי פרויקט במטרה רק של לראות תוצאות מיידיות.

פרוייקט מיכא"ל מאוד עזר לי

למדתי הרבה לקחתי הרבה והיה מעניין. עם כל הכבוד, התשובה שלי היא לא. זה לא היה שווה 1400 שקל בשבילי. תמיד היה לי ביטחון עצמי, תמיד שאפתי למצוינות וכבר לפני הקורס היו בי הערכים של מיכא"ל. אבל יכול להיות שלאדם אחר זה יהיה שווה חיים שלמים. זה תלוי מי את. בכל אופן זאת חוויה שמאוד נהניתי בה. אם זה עוזר.

למעלה