שאלה

דפנע

New member
פקאצה זה סתם סטגימה מסריחה.

בשביל כל אחד פקאצה זה משהו שונה. זה סטיגמה שכל מי שוהלכת עם חצאית מיני ורודה היא פקאצה.

טוב אז ככה

אל תתייחסו לשם שלי כי זה היה בתקופה שאני הייתי פרחה פקצה וכל זה ואני רוצה להגיד שפקצה זה פרחה קטנה וצעקנית ולא שום דבר ממה שאמרתם חחחח ולא אני לא מצטרפת אבל ממש מגניב שפתחתם פורום לפאקצות!!!

סולטופי

New member
ממש לא!

רק שתדעי שפאקצה זה לא סטיגמה בשבילכן אלא זה דרך חיים אני אישית וכול העולם כולו שונא פאקצות ופאקצה זה לא רק מיני בגדים בצבע ורוד אלא זה גם הדיבור ההליכה האופי ההתנהגות ועוד אז רק שתדעו לכן (כל הפאקצות) תפסיקו עם זה י כולם שונאים את זה !

xtina 4 ever

New member
אם את שונאת פאקצות

מה את עושה ב"פורום פאקצות"? את עיוורת או משהו..?

UrBaN Man

New member
ההגדרה של פקאצה באמת משתנה

מאדם לאדם. אבל בכל זאת דבר אחד משותף לכל הפקצות: IQ של עכבר מעבדה פקיסטני. או שבעצם יש לחלק מהפקצות שכל טוב,אבל בשביל להיות פקצות הן נעזרות בחלק קטן מן ה IQ שלהן. בקיצור.פקצות=בנות עם ראש וורוד.

UrBaN Man

New member
וכן,גם עם ראש כחול ../images/Emo3.gif .

ואני יודע שהראש הוורוד לא קשור לכל שאר תוכן המעבדה.

חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo19.gif

בשפת הפקצות השימוש ב"שולת!!1" אופייני לעגת ה"פקצות" באינטרנט העברי, שפתן של נערות בגיל העשרה המוקדם הכותבות בלוגים והודעות בפורומי מעריצות, טוקבקים, צ'אטים והודעות SMS או מסנג'ר. שגיאת הכתיב המכוונת ההופכת את הט' לת', הריבוי הצעקני של סימני הקריאה וכן הפיכת סימן הקריאה לספרה 1 הם מתווי ההיכר של שפת הפקצות. בלשונן נאמרות המילים "שולת!!!1" ו"שולתת!!!1" על כוכב/ת קולנוע נערצ/ת, על זמר/ת אהוד/ה או אף על "פקצה" עמיתה - הן מבטאת הערכה ואף התבטלות לפני אלו. בפורומים בהם מתאפשר השימוש באמוטיקונים (רגשונים, סמיילים למיניהם) הביטוי "שולת!!!1" בא כשלצידו מגוון רב של אייקונים, עם לבבות וכוכבים למיניהם. שפת הפקצות היא נושא עבודת הדוקטורט של כרמל ויסמן הקשורה לכינון זהות מגדרית באמצעות שימוש בשפה. ויסמן מעריכה שהחלפת התווים אינה באה ליצור שפה מקודדת הבהירה רק ליודעי ח"ן, אלא נובעת משיקולים "נשיים" יותר של אסתטיקה ועיצוב [1].

למעלה