שאלה

ליטן א

New member
שאלה

אהלן כולם, אני ליטן, חבר פעיל בפורומים הבאים: כדורגל חלומות צלולים (ואל תשאלו אותי על הקשר בין השניים... אין קשר..) בכל מקרה, רציתי לשאול - למה פורום גרפולוגיה נמצא תחת המדור של עסקים??? זכור לי מקרה שאשתו של אחי סיפרה לי, שהיא ביקשה להתקבל לרכזת נוער במועצה כלשהי, מקצוע שהיא כבר עבדה בו בעבר, ולצורך העניין היא קיבלה את ההמלצות הדרושות (אפילו מנציג העירייה שעסק בנושא הנוער, או מה שלא יהיה), ועברה כל מבחן אפשרי... ואז אמרו לה - את ממש בול לתפקיד, ורק נשאר דבר אחד - לעבור בדיקה גרפולוגית.... והגרפולוג של המועצה קבע כי היא אישה לא מסודרת ולא מאורגנת וכן הלאה (דבר, אגב, שממש לא נכון, מהיכרות שלי איתה!!!).... אז על סמך הטענה של הגרפולוג היא לא התקבלה לעבודה.. (ואל תשאלו אותי על הקשר בין השאלה לסיפור.......אין קשר....שוב...) ליטן

ליטן א

New member
ויודעים מה? עוד שאלה....

סתם עלה לי לראש... בגלל שאני לא ממש גרפולוג ולא מכיר כלום בגרפולוגיה... רציתי לשאול - האם בגרפולוגיה בודקים רק את כתב היד??? לא בודקים גם את סגנון הכתיבה לדוגמא, או דברים אחרים??? ליטן

ליטן א

New member
וגם כי אני נחמד, אני אביא עוד שאלה:

מצ"ב קיצור של כתב היד שלי.... כרגע אין לי סורק זמין, אז החלטתי לעשות משהו: לכתוב על דף ניר, סביב הקווים של הדפדפת (A4, למי שמעוניין) את האותיות שהכי מעניינות אותי עליי....אז ניסיתי להעתיק את זה בעזרת הPSP למחשב, ולהעביר לפורום... מעצבנת אותי ה"ת" שלי.. היא האות הכי מוזרה אצלי, ובמאמרי הפורום לא רשמתם כלום עליה... אז ככה: אם היא נכתבת כבודדה, או כאות ראשונה (או מרכזית, אבל לא אחרונה, ולא לפני אות בלתי-ניתנת-לחיבור.. - אז היא נכתבת יפה, באלגנטיות יחסית (זאת ה-ת´ הימנית). אם היא אחרונה, או שהיא לא מתחברת לאף אות אחרת, היא נראית כזאת מרוחה, שטוחה, מין שילוב של נו"ן כזה... (ה-ת´ האמצעית) עוד דבר ששמתי לב הוא שאני חוזר על עצמי בקו הימני (בגלל זה הדגשתי אותו בציור שלי), כאילו ככה: מתחיל מלמעלה, יורד לצד ימין, עולה בחזרה, טיפה עוזב בקצה העליון של האות, ואז יורד בקו תחתון ארוווווווך למטה, שלפעמים נראה כמו נו"ן, ולפעמים יוצר ת´ משל עצמו... (ה-ת´ השמאלית.... היא טיפה קטועה בסוף, אבל היא נגמרת כמו האמצעית) ראיתם שהיא כאילו יוצרת עוד "ת" משל עצמה?? כאילו איזה גבעה קטנה.... הדבר השני הוא ניסיון לכתוב את כתב היד הרגיל שלי.... בחרתי סתם את המילה "נמלה".. הנו"ן הראשונה יוצאת בד"כ קצת פחות מקומרת מזאת... משם (סימנתי את זה בנקודות כאלו) היא יוצאת למעלה בבת אחת אל המ"ם, ויוצרת מין עיגול קטנטן משמאל לקו הימני הראשון של המ"ם.. משם, המ"ם יוצאת בד"כ בצורה ישרה וחדה למטה ואז למעלה ושוב למטה.... הכל בצורות חדות.... את המ"ם אני אף פעם לא מחבר... לא יודע למה... הלמ"ד שלי היא עם עיגול לא סגור למטה, ובסוף, למעלה, היא תמיד עולה מעל לשורה, ובהרבה פעמים היא גם חוזרת לשורה (כפי שניסיתי לצייר בציור שלי), אבל הרבה מאוד פעמים היא נשארת למעלה, עם סיומת עגולה כזאת... הה"א שלי די דומה פעם לפ"א ופעם לבי"ת.. בגלל החיבור הזה למטה (שוב, ציירתי שם קו-קווים)....... אז כפי שכתבתי, אתם מוזמנים להסתכל על החיקוי של הכתב שלי, כפי שצוייר במחשב.... אני אנסה להשיג סורק במהירות האפשרית.... בינתיים תנסו (בבקשה....) לתת חוות דעת ע"פ הציור שלי.....
ותכתבו כמה שאתם רוצים עליי... אל תפחדו לתת פידבק, כמה שהוא לא יהיה גרוע..
ליטן

shonshon5

New member
בוקר טוב ליטן א. ../images/Emo86.gif

ברוך הבא. אני, אין לי שום קשר לגרפולוגיה, אבל אני יכול בקלות לזהות את הקשר בין כדורגל לחלומות, לדוגמא: החלום של מכבי חיפה לקחת אליפות השנה. שנאמר: בחלום, חברים, בחלום! השנה, זה א. נימני ושות´. אה, ואני מזהה שיש לך ראש טוב. תשאר בסביבה. הגעת לפורום הנכון, בלי קשר לזווית ה"נ" או לנטיית ה"ז". אבי, לא נימני, אבל עדיין מנומנם.

ליטן, ברוך הבא ../images/Emo13.gif, תגיד, זה השם

האמיתי שלך
כל יום לומדים משהו חדש... את התמונה שצירפת לא הצלחתי לראות, יש לי פה כנראה בעיות עם השרת, אבל הוראות איך לכתוב עבור אבחון יש ב"הודעת המנהל" למעלה. גרפולוגיה נמצאת תחת "כלכלה ועסקים" בדיוק בגלל הדוגמה שנתת, זה כלי שמשמש בעסקים. כרגע אין אשכול מתאים יותר עבורנו במרחב התפוזי.

ליטן א

New member
לאבי ולמיכל

אבי - אכן, יש חלום כזה שחיפה תזכה באליפות בפעם השניה ברציפות... אולי חלום בלהות מקסימום... גם אני, כמוך כמוני, בגדוד הצהוב.... אתה יכול למצוא אותי פעיל באתר האוהדים הגדול ביותר של מכבי ת"א - "תחיית המתים", תחת הטור "אוהד כורסה".. תשאל למה (נו, תשאל, תשאל..
), אז אני גר בצפון הרחוק, גליל מערבי ליתר דיוק, ולא בדיוק יכול להגיע לכל משחק.... אז אני מחשיב את עצמי "אוהד כורסה שרוף", ולכל משחק אפשרי אני מנסה להגיע... למיכל - כן, זה השם האמיתי שלי (ואת לא הראשונה, ובטח שלא האחרונה שתשאל אותי את הפירוש... אז נמאס לי לכתוב, אז אני אתן לכם לזרוק ניחושים... והדבר הבא שאני הולך לעשות הוא לקרוא את הודעת המנהל שלך
צהוב עולה ליטן

שלום

אם אתה מהצפון וכו´ אז אני מהמרת על נהר הליטני. או על דני ליטני, מה שבא קודם. האלמנט המעניין פה לדעתי זה הא´. לא סתם ליטן, ליטן א´. אתה רוצה להגיד לי שבתפוז היה עוד ליטן? כמה הורים קוראים לילדים שלהם על שמו של דני ליטני? (עכשיו שאני חושבת על זה אני דווקא אוהבת את דני ליטני.) פילפילונת, קרן אור, באופן כללי.

shonshon5

New member
וואו! הנה מצאתי עוד פריקית של דני

ליטני!! יש!! ולרגע היה נדמה לי שאנו הולכים ומתמעטים....

ליטן א

New member
חצי-חצי....

את האמת, אני בהתחלה התלהבתי שיש עוד מישהו בעולם שנושא את השם שלי (דני ליטני).... אבל לא בגללו קיבלתי את השם.... אגב, נולדתי בכלל בב"ש, אבל אכן יש קשר לנהר הליטני בלבנון.. ולמיכל - אני גר במושב יעד, במוא"ז משגב, ליד כרמיאל וסכנין (אולי זה יהיה לך יותר מוכר - זוכרת את רב פקד גיא רייף שירה על תחנת המשטרה שלו?? אז זה היה אצלנו..) ואולי במקום לדבר עליי - נדבר על כתב היד שלי???

א. מ.

New member
wishfull thinking

לאבי וליטן א. תמשיכו לחלום. רק תיזהרו, כשמתפכחים מהאשליה זה כואב. אדום עולה.

shonshon5

New member
Thoughtfull Wishes

ובכן, תמיד נשמח לקבל את העמיתה העירונית שלנו כסגנית. אחרי הכל, ולמרות הכל, לוקאל-פטריוטיזם היא תכונה נחשבת בקרב אוהדי הכדורגל. ע"ע עלי מוהר...
אבי, שתמיד היתה לו פינה חמה בלב ליריבה העירונית.

א. מ.

New member
מסכים עם כל מילה

תמיד נשמח לקבל את היריבה העירונית כסגנית וגם איזה סיבוב נוסף בגביע לא יזיק. ובשביל הלוקאל פטריוטיזם - שנפגש בסיבוב הבא באופ"א.

למעלה