שאלה..

Shibby!

New member
שאלה..

בגלל שמשעמם לי, אז החלטתי לשאול אותכם מה לפי דעתכם הקליפ הכי טוב שראיתם, לא משנה ממתי. ואני אתחיל
- הקליפ הכי טוב שראיתי הוא של הסמאשינג פאמפקינגס, לשיר Tonight, Tonight חוץ מכל הסיבות הברורות, אני אוהבת אותו בגלל כל המשמעויות שלו, האוירה, הסגנון של הצילום... זה קליפ מדהים, אחד הקליפים הכי טובים שנוצרו אי פעם לדעתי

~*~gaL

New member
האמת ש..

מרוב קליפים.. אי אפשר לזכור כל אחד, ובמיוחד אי אפשר לבחור רק אחד :) אז אני אכתוב כמה שאני זוכרת כרגע, שהיו קליפים יפים "Street Spirit" של רדיוהד, הוא קליפ מדהים. "Take On Me" של א-הא גם "Losing My Religion" של REM Drive של Incubus גם Travis - Sing בגלל העוגות.. :) שיר הנושא של חברים The Rembrants - I´ll Be There For You Sound Garden - Black Hole Sun REM - Everybody Hurts - כי הוא פשוט גורם לך לבכות The Offspring - The Kids Aren´t Alright חח.. וחייבים להודות ש "All The Small Things" של בלינק פשוט קורע, בפעם הראשונה שראיתי את זה לא הפסקתי לצחוק..

מה???

מה יפה בקליפ הזה? כולה רואים ת´בנאדם שר והולך לאורך החוף במשך כל הקליפ. מה כ"כ יפה בזה? מה הקטע?

אמרתי בפירוש

שמדובר בקליפ מדהים בפשטותו ,ולמרות שהוא צולם בתקציב אפסי הוא מצליח לרגש. ברור שיש קליפים הרבה יותר טובים ומושקעים ,אבל זו הוכחה שאפשר לצלם גם בתקציב קטן וזה לא פוגע באיכות הקליפ. ואם אתם נורא מתעקשים הקליפ הכי מצחיק,מרגש ויפה שראיתי הוא COFFEE AND TV של בלר

מי בכלל דיבר על התקציב???

לא איכפת לי שיעשו קליפים בתקציב של 5.70 ש"ח אבל שתהיה איזו פואנטה, איזה רעיון, משהו. גם Weapon Of Choice שציינתי וגם Bittre Sweet simphony של הוורב (ולא חסרים עוד אחרים) זכו לקליפים בתקציב מינימלי ובכל זאת אלו קליפים נורא יפים שאני מאוד אוהב. אבל Yellow? מה היה הרעיון של הקליפ? מה הפואנטה? (שלא לדבר על כך שזה שיר מעצבן אבל זה כבר משהו אחר...)

Chot

New member
שטויות, זה קליפ נחמד ביותר

ואני לא חושבת שיש לו "מסר" או פואנטה או משו דומה. צר לי על הפלצנות או כל שם תואר אחר שתבחרו בו- אבל הקליפ דווקא מעביר די טוב את התחושה של 5 בבוקר ככה לפני הזריחה.

Y@EL E

New member
לדעתי

uns n´ roses - november rain r.e.m - everybody harts לדעתי......
ואפשר גם לצרף את השיר של רובי וויליאמס he is the one קליפ ממש מיוחד....

פלונטר

New member
ללא ספק

בלאק הול סאן. גם 7 שנים אחרי הוא עדיין נראה חדשני ומרענן...

חדשני?

באפקטים הזולים שבקליפ הזה כבר הפסיקו להשתמש מתישהו אי שם במאה הקודמת... אבל אחלה שיר למרות הכל...

epitaph

New member
לדעתי...

RHCP - Other Side השיר נחמד הקליף יפה,כול הסוריאליזם הזה עושה לי את זה...

MoRibisi

New member
שלי

Black hole sun Rock the House- Gorillaz (אני לא בטוחה שזה יצא עדיין, קליפ פשוט גדול!!!) No Distance Left to Run של בלאר כי אהבתי את הרעיון וגם אני חושבת ש All the Small Things של בלינק פשוט קורע!!! Imitation of Life של אר.אי.אם, כי למרות שזה נמאס מהר מאוד עדיין אהבתי שלקח להם 20 שניות לצלם את הקליפ.

ALI G

New member
מלך הוידיאו קליפים!

ללא ספק הבחירה פה חייבת להיות שייכת למלך של הוידיאו קליפים- מייקל ג´קסון. שני המועדפים עליי הם דווקא biliie jean ו thriller-הקליפ הכי טוב אי פעם. לא אני אמרתי

ענת פ.

New member
הקליפים

הכי אהוב- כמו תפילה, מדונה הכי מעניין- אני חושבת בלאק אנד וויט של מייקל ג´קסון, בכלל יש לו קליפים טובים הכי מרגש- לוקה של סוזאן ווגה הכי גרם לי לבהות במסך- דרייב של אינקיובאס(כי ברנדון ברנדון ברנדון) הכי משעשע- אין לי. מצטערת אין לי

חולוני

New member
Guns N´ Roses - November Rain

Radiohead - Paranoid Android Radiohead - Karma Police Pearl Jam - Do The Evolution Prodigy - Smack My Bitch Up REM - Losing My Religion Queen - The Show Must Go On Soundgarden - Black Hole Sun

למעלה