שאלה

שאלה

לאחרונה שמעתי מחברה סיפור שנשמע לי מצוץ מהאצבע ורוצה לאמת כאן את התופעה רצוי אם יש כאן ממש סקסולוגים הסיפור הולך כך: זוג אשר קיים יחסי מין ובאמצע האקט המיני נשמעה צפירה והאישה מהלחץ ננעלה על איבר מינו של בן זוגה בצורה כזו שלא יכלו להתנתק והיא היתה צריכה לקבל זריקת הרגעה כדי להפריד בינהם יודעת שיש תופעה כזו אצל בעלי חיים בעיקר כלבים אך מעולם לא שמעתי על כזו תופעה אצל בני האדם הסיפור לא נשמע לי הגיוני אבל מבררת כאן

אוקיי גם לי זה נראה סיפור תמוהה

שמעתי כבר הרבה סיפורים בחיי אבל דבר כזה...... הרי שכשלגבר כבר לא עומד..... מה יחזיק אותו שם בפנים? לא? אבל העדפתי לברר לפני שמאמתת אותה עם הסיפור

../images/Emo2.gif

parasite666

New member
לא כל כך יכול להיות שזה קרה........

שזה קרה לך עם כלבים כי כלבים נתקעים כי האיבר מין הזיכרי מתנפח ובגלל זה הם נתקעים... אלא אם כן קיימתה יחסי מין עם כלב זכר

תשובה מסקסולוג מנוסה...

העניין של הצפירה קצת תמוה בעיני.. ככל הנראה זאת תופעה פוסט טראומתית שהתרחשה בזמן קיום יחסי המין וגרמה לשרירי הנרתיק להתכווץ שעד כדי כך הזיין "ננעל" בתוכה.. בזמן שכזה הגבר חייב להרגיע את הבחורה ולתרגל איתה נשימות איטיות שיביאו בהדרגה לשחרור שרירי הנרתיק עד להוצאה מלאה של האיבר .. חשוב לא להוציא בכוח כי זה יכול לגרום לנזקים ... אשמח לענות לשאלות נוספות.. בברכה,ד"ר תימני , סקסולוג בכיר .

וברצינות שזו אגדה אורבנית

התגלגלות של משהו מהעבר ההרבה יותר רחוק (פרויד מדבר על האגדה הזו בכתביו ומסביר, לשיטתו, את המקור הפסיכלוגי לבדיה הזו). לפרויד אגב היה תואר ברפואה :)

למעלה