שאלה...

שאלה...

הנרקיסים הלבנים הגדולים עם העטרה הלבנה שפורחים עכשיו בגינות, גובהם בערך ארבעים ס"מ, עם עלים סרגליים גדולים-יודעים מה הכוונה??? איך קוראים לסוג? יש לי בגינה כאלו שמוציאים עלים אך לא פורחים,ככה כל שנה, האם הם צריכים הרבה שמש?,כמה מים?ועוד תנאים אחרים,אילו? תודה, אלון

ועוד אחת...

אני מפורום טיולים בארץ ושמירת טבע, אבל דווקא יש לכם פה פורום נחמד ומועיל-איזה כיף!
יש לי כלב זאב מעורב לבן גדול, שלא מפסיק לחפור בורות בגינה ולעקור את כל הדשא, ואפילו חפר בור של 20 ס"מ בערך! זה זוועה, אמא שלי חושבת לשלוח אותו לאימוץ, או לגדר אותו בתחום בגינה שלא יוכל לצאת-אני מיואש, מה ניתן לעשות???

r o i 1 9

New member
תשאל וטרינר /מאלף

בפורום כלבים או משהו כזה.בטחח הם ידעו יותר.

baruchnp

New member
נוסה חלקית על הכלב שלי ועבד חלקית..

1. פיזור של המון פלפל שחור באזורים המועדים לפורענות, גורם לו להתעטש ולהמנע מלחפור כי הוא לא רוצה להתעטש. 2. ניפוח בלון והטמנות בבור שהוא חפר וכיסוי הבור בשנית, כאשר יחפור שוב, יתפוצץ הבלון.הכלב נבהל ושוב נמנע... שתי העצות ניתנו לי ע"י מאלפת, לאחר שקטעים שלמים של הדשא נעלמו, צמחים, וצינורות אף נאכלו (לזה יש פתרון לא נחמד אחר...) ניסית את הפלפל השחור - לא עזר
, אבל הוא הפסיק לאחר כמה פעמים, כנראה שהיה לו משעמם כבר..

זואי11

New member
אם אלו הנרקיסים שאני הבאתי לך

אז זהו נרקיס סיני, ולא זיוה, ואכן אמור להיות לו ריח משכר (.. אני עדיין מחכה לפריחה).

למעלה