שאלה

לירן 22

New member
שאלה

אתם חושבים שזה היה נכון להוציא את כמה פעמים? כי הוא לא מצליח כמו אהבה קטנה והשקט שנשאר! אם לא, אז איזה שיר הייתם מוציאים במקום?

למה לדעתי הוא די מצליח תנו לו זמן

זה שיר שנורא מראה את היכולות הקוליות שלה וזה ממש הרשים אותי!! לדעתי אולי זה טיפה שונה ממה שתמיד שומעים יקח לזה זמן להיקלט. כרגע הוא במקום השני ניראה לי שבהכל ולדעתי זה השיג מאוד יפה למרות שתמיד טוב ראשון!!
ובגלל זה צריך להצביע בלי סוף!!

טעות נוראית!!!../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אמרתי את זה ברגע ששמעתי שזה השיר שהיא מוציאה ואני עדין חושבת ככה! יש לה בדיסק שירים הרבה יותר יפים שהרבה יותר נחמד לשמוע...

אקזיטית

New member
זאת החלאה מצויינת. חלאס.

זה השיר הכי טוב באלבום. אז נכון שהוא לא עולה לצמרת מהר כמו אהבה קטנה, אבל הוא מאוד מצליח. הוא בפלייליסט של כל תחנות הרדיו וטוחנים לו ת'צורה, והוא במקומות מצויינים! מקום שני ברשת ג' מקום שני בגלגל"צ מקום מקום שני ב- 99 esc מקום ראשון בלב המדינה מקום ראשון ברדיו ירושליים.... זה לא מצליח??? מקום שני זה מצויין. די כבר. וחוצמיזה זה גם מראה לאנשים שירי אחרת, והרבה אנשים שלא אהבו אותה פתאום אהבו את השיר הזה והיא הפתיעה אותם. וגם ברדיו כששדרנים משמיעים את השיר שלה הם כל הזמן אומרים - איזה שיר מדהים, שירי הזאת מדהימה, מרגשת.. והרבה פעמים אמרו שזה השיר הכי טוב שהיא הוציאה עד כה. אז כן, החלטה מצויינת. די להתייחס לקטנות.

shachari

New member
../images/Emo23.gif כמה פעמים ../images/Emo23.gif

לדעתי .. כמה פעמים מצליח, תן לזמן לעשות את שלו ..
ואולי .. אם לא בשיר הזה אז שיר אחר התפרסם

לירן 22

New member
לא אמרתי שהוא לא שיר טוב

אמרתי שהוא לא מצליח כמו השקט שנשאר ואהבה קטנה

Woogyman

New member
הוא מצליח לאט לאט. ../images/Emo110.gif

אף אחד גם לא זוכר שלאהבה קטנה לקח זמן עד שהוא תפס חזק.

גיא246890

New member
טעות בידך....

לאהב קטנה היה את אחת הכניסות הגבוהות של השנה הישר למקום השני!.... ואחרי זה רשאון...

אבל אל תשכחו שאת "השקט שנשאר" כל

המדינה אהבה כי המדינה בחרה אותה ואת השיר לייצג אותנו אז באיזה שהוא מקום אז זה היה ברור שהוא יתפוס מקומות גבוהים......

למעלה